Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Monter Saddlebags på en XR600

En XR600 er Hondas 600cc langdistanse " enduro " dirt bike . Den XR600 er designet for løpene som Baja 500 - lange løp som dekker mye ulendt terreng samt flat litt flatt spor . Honda produserer salveskene spesielt for XR600 . Installasjonsprosessen for saltasker er ikke vanskelig og vil arbeide på hver XR600 modell som Honda har . Du kan ha dette prosjektet ferdig i ca 5 minutter. Du trenger
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Fjern skruene som fester baksiden av setet til rammen på høyre og venstre side med skiftenøkkel satt . Festeskruene er i vanlig syn .
2

Løft baksiden av setet opp . Legge saddlebag over bakre skvettlapp og legge den lange klaffen på saddlebag under baksiden av setet. Koble fester stroppene på øvre høyre og venstre saddlebag til hverandre under bakre skvettlapp ved låsing kontakter.
3

Trekk stramme stroppen koplet til høyre saddlebag å stramme sikring stropp , slik at de salveskene ikke vil bevege seg under kjøring. Bytt setet til rammen og trykk ned på setet for å stille opp støtte hullene på setet til rammen . Bytt ut festeskruene til høyre og venstre bakre sider av setet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106855.html

Previous:
Next:

motorsykler