Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Motocross Triple Klemmer

Triple klemmer er utformet for å gi et solid festepunkt for en motorsykkel front gaffel og styret. En typisk trippel klemme består av en øvre og en nedre seksjon med en sveiset stål stammen. Selv om en dirt sykkel er trippel klemmer er ganske holdbare, kan det ulendte terrenget og manøvrer funnet på en motocross kurs deformere trippel klemme eller styring stammen, kaste skitt sykkel hjulet ut av stilling og forårsaker stabilitetsproblemer. Du trenger
Phillips skrutrekker
Stikknøkkel
Sockets
Flat skrutrekker
Air kompressor utstyrt med blåserør
Dirt sykkel stativ
Hooked hakenøkkel
Steering stem lagrene
Vis flere instruksjoner
en

Fjern gassen montering og front-brems master sylinder fra høyre håndtak. Skru på gassen forsamlingens bolter med en Phillips skrutrekker og dra den øvre gasshus vekk fra gassen røret. Trekk throttle kabler ut av gassen røret og skyv røret og den nedre gasshus ut av styret. Skru ut boltene fra front-brake master sylinder er brakett med en pipenøkkel. Trekk master sylinder vekk fra styret.
2

Fjern clutch hendel og håndtak fra venstre styret. Løsne skruen på forsiden av clutch-hendelen abbor med en pipenøkkel og skyve den vekk fra håndtaket. Lirke en liten del av håndtaket bort fra håndtaket med en flat skrutrekker. Løsne håndtaket fra styret med trykkluft påføres med blåserør. Trekk grepet og clutch-hendelen abbor ut av styret.
3

Løsne front-brems skyvelære er bolter, forakselen mutter og aksel klype bolter på undersiden av fronten gafler, om noen, med en pipenøkkel. Plasser motorsykkelen på en dirt bike stå å løfte forhjulet ut av bakken. Skru den fremre bremseklosser er boltene helt og fjerne bøylen og dens master sylinder fra motorsykkelen. Skru forakselen mutter og trekk akselen ut av gaffelen og hjulet. Rull forhjulet bort fra gaffelen.
4

Løsne klype boltene på endene av den øvre og nedre trippel klemmer med en pipenøkkel. Trekk forgaffelen rør ut av begge trippel klemmer.
5

Skru håndtak-riser nøtter fra bunnen av øvre trippel klemme med en pipenøkkel. Trekk styret, stigerør og stigerør 'gummiforinger ut av øvre trippel klemme.
6

Skru styringsgruppen spindelmutter fra toppen av øvre trippel klemme med en pipenøkkel og trekk den øvre klemmen bort fra motorsykkelen. Hold den nedre trippel klemme på plass og skru av styringen stammens krage med en hekta hakenøkkel. Trekk hetten og den øvre lager ut av styre-stammen. Fjern den nedre trippel klemmen fra rammen styringsgruppe hodet. Kast det nedre lageret knyttet til styring stammen.
7

Installer nye Styrespindel lagrene på den nye trippel klemme. Monter motorsykkel, følge trinnene for fjerning i omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110310.html

Previous:
Next:

motorsykler