Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legge en Kendon Motorsykkel Trailer

Kendon motorsykkel tilhengere har tynne metall bjelker som støtter sykkel og runde stolper på forsiden av tilhengeren for å støtte forhjulet . Ankerpunkt er forhåndsinstallert på forsiden og baksiden av hver motorsykkel støtte strålen. Disse vognene er laget for å taue omtrent hver to hjul motorsykkel på markedet. Du trenger en venn til å hjelpe laste sykkelen ( e) og standard motorsykkel sikring stropper. Du trenger
4 tie stropper
Vis flere instruksjoner
en

Plasser kontakten armen på Kendon trailer på stikk på baksiden av slepet kjøretøyet. Skyv én motorsykkel til baksiden av Kendon trailer.
2

Stå på venstre side av sykkelen og få din venn stå på høyre side av sykkelen . Begge du løfter forhjulet opp på hengeren . En bjelke støtter én sykkel .
3

Skyv sykkelen fremover til forhjulet er mellom den runde metall bar . Løft bakhjulet på hengeren og skyv sykkelen hele veien opp på hengeren .
4

Plasser en stropp på hver side av styret og på bakakselen . Koble de motsatte endene av reimen til sine respektive festepunkter og stramme stroppene til det ikke slakk er til stede i stroppene. Gjenta for alle andre motorsykler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110620.html

Previous:
Next:

motorsykler