Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Sjekk tennpluggene på en GSXR 1000

Som en del av GSX-R1000 er vanlig vedlikehold rutine, anbefaler Suzuki en inspeksjon av sine fire tennplugger hver 4000 miles. Bortsett fra å sikre tennpluggene er i stand, pluggene selv kan gi en rask titt på motorsykkelen generelle ytelse. Under normale omstendigheter, vil varmen som genereres av motoren slår tennplugg elektroder en lysere farge. En variasjon i farge og tilstanden til tennpluggene er en indikasjon på over-oppvarming, eller et tap av forbrenning, som alle lar seg behandle ved hjelp av tennplugger med en forskjellig varmeverdi. Du trenger
5 og 6 mm Allen fastnøkkel
Support stang
10 mm socket
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
16 mm Plugghetter
ledningsdimensjon
CR9EIA-9 tennplugger
CR8EIA-9 Tennplugger (valgfritt)
CR10EIA-9 Tennplugger (valgfritt)
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Fjern de lavere drivstoff-tank /ramme dekslene på motorsykkel. Skru monteringsbolten fra forsiden av både omslag, plassert under fronten på drivstofftanken, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk den midtre del av i det dekker bort fra krok-og-løkkefester festet til rammen, og deretter trekker den plast knaster på baksiden av dekslene ut av gummituter bygget inn i halen fairing. Dette trinnet gjelder bare for 2009 og nyere GSX-R1000 modeller.
2

Løsne skruene fra begge sider av rytterens sete, rett under fronten av seteputen, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Løft fronten av setet opp, og dra hele setet fremover til kroker under baksiden av setet er fri fra braketten festet til motorsykkelens ramme.
3

Skru fremover drivstoff-tank festeboltene fra festet under motorsykkelens styret, med en 6 mm unbrakonøkkel. Løft drivstofftanken av rammen mot den dreietapp som ligger på bunnen av tanken. Prop drivstofftanken opp, ved hjelp av støtte stang funnet i motorsykkelens verktøysett. Trekk ut drivstoff nivå avsender og bensinpumpen kontaktene fra bunnen av tanken. Trekk drivstoff slanger ut av bensinpumpen utsalgssteder. Skru av drivstofftanken hengselskruen, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel, løft bensintanken ut av motorsykkelen.
4

Fjern luften boksen lokket, med en stjerneskrutrekker. Trekk luftfilteret element ut av luften boksen. Skru av festeboltene fra toppen og midten av luften boksen, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk luften boksen ut av spjeldhus montering. Trekk de elektriske kontakter og luftslanger mot bunnen av luft-boksen. Sett luften boksen til side.
5

Trekk ut tennplugg kabelen fra første sylinder på venstre side av motoren for hånd. Skru ut tennpluggen, ved hjelp av en 16 mm Plugghetter og en pipenøkkel.
6

titt på den generelle tilstanden til tennpluggen for åpenbare tegn på skade, inkludert smeltet elektroder eller sprukne isolatorer. Skift ut tennpluggen med en ny CR9EIA-9 tennplugg, hvis den er skadet på noen måte.
7

Kontroller tennpluggen gap, avstanden mellom tennplugg elektroder, med en dimensjon. Suzuki angir en avstand på 0.031-0,035-tommers mellom elektrodene. Hvis tennpluggen gapet er ikke innenfor dette området, skift tennpluggen. Ikke forsøk å justere gapet.
8

Se på fargen på tennpluggen sin elektrode og isolator. Ideelt sett tennpluggen wil har en lys brunfarge farge gjennom. Hvis tennpluggen vises mørk brun eller våt, er tennpluggen for "kald" for kravene til motoren, noe som reduserer effekten av motoren. Skift ut tennpluggen med en CR8EIA-9 tennpluggen. Alternativt, hvis tennpluggen vises glasert eller kalkholdig-hvit i fargen, er tennpluggen for varmt og kan føre til overoppheting. Skift ut tennpluggen med en CR10EIA-9 tennpluggen.
9

Skru tennpluggen inn i motoren for hånd. Trekk til tennpluggen til 8 fot-pounds, ved hjelp av en 16 mm Plugghetter og en momentnøkkel. Plugg tennplugg kabelen på slutten av tennpluggen for hånd. Sjekk de resterende tennplugger, ett om gangen, ved hjelp av metoden beskrevet ovenfor.
10

Koble de elektriske kontaktene og luft slanger til bunnen av luften boksen. Skyv flensene på bunnen av luftboksen over spjeldhus inntakene. Skru luften boksen festeboltene på plass, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Sett tilbake luftfilter element, etterfulgt luften boksen lokket. Skru luften boksen lokket skruer på plass, ved hjelp av en Philips skrutrekker.
11

Monter bensintanken på motorsykkelen. Skru drivstofftanken hengslene bolt på plass, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Koble til drivstoff nivå avsender og bensinpumpen kontakter, skyv drivstoff slanger på bensinpumpen utsalgssteder. Senk tank på rammen, og deretter skru frem festeboltene på plass med en 6 mm unbrakonøkkel.
12

Skyv kroker under baksiden av rytterens sete under braketten festet til motorsykkelens ramme , nær halen fairing. Senk setet på rammen, deretter skru setet festeboltene på plass med en 5 mm unbrakonøkkel.
13

Skyv plast sjefer på baksiden av bensintanken /rammen dekker inn maljene bygget inn i halen fairing. Trykk dekslene mot rammens krok-og-løkke festene, skru festeboltene på plass på forsiden av deksler med en 5 mm unbrakonøkkel. Dette trinnet gjelder bare for 2009 og nyere GSX-R1000 modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111130.html

Previous:
Next:

motorsykler