Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en Honda Rebel 250

The Honda Rebel 250 er en entry-level motorsykkel som tilbyr en zippy kjøreopplevelse, perfekt for manøvrering rundt i byen og kjører på motorveier. Den 234 cc motoren på Honda Rebel er lett å jobbe med og gjør feilsøking mulige problemer lett. Spar deg selv tid og penger ved å bruke noen grunnleggende verktøy og en liten albue fett å utelukke de vanligste problemene før du tar sykkelen til en garasje. Du trenger
batteritester
tennpluggtester
Motor kompresjon tester
Sockets og skiftenøkler
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller spenningen av din Honda Rebel batteri med et batteri spenning tester. Ledningene til testeren til de riktige positive (+) og negative (-) terminalene på batteriet. Engasjere starteren ved å trykke på "Start"-knappen på motorsykkelen og observere batteri tester instrumentet. Hvis nivået faller under 9 volt, må batteriet byttes ut eller lades opp.
2

Kontroller at motorens tennplugger fungerer. Fjern en av tennpluggene med en tennplugghylse. Sikkert feste en tennplugg tester til den tomme tennpluggen terminal. En blå gnist skal være synlig i vinduet av tennpluggtester når motoren er i gang. Dersom gnisten ikke er tilstede eller er gul i fargen, ta kontakt med en mekaniker til å bestemme underliggende problemet forårsaker motorens sparking problemer.
3

Kontroller at Honda Rebel har en tilstrekkelig mengde brensel. Åpne bensinlokket og se etter tilstedeværelsen av gass. Prøv å starte sykkelen med reserve tank ved å bytte tanken på "Reserve". Hvis disse to alternativene ikke avhjelpe problemet, trenger du en mekaniker til å diagnostisere drivstoffslangen eller brennstofffilter problemer.
4

sikker på at motoren har riktig kompresjon ved først å fjerne en tennplugg og erstatte det med en motor kompresjon tester. Ta ut tennpluggen ledningen på den andre sylinderen og malte den til rammen på sykkelen med en ledning. Trykk på startknappen i fem til syv sekunder og sammenligne lesing til spesifikasjonen til stede i repair manual for din sykkel er bestemt år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109961.html

Previous:
Next:

motorsykler