Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan registrerer jeg en Salvage Tittel Motorsykkel i San Diego?

Ifølge Car Insurance priser, har en bil med en reddet tittel blitt alvorlig skadet til der forsikringsselskapet bestemmer skadene er verdt mer enn selve kjøretøyet. Når disse bilene er reparert, de er gitt berges titler slik at eventuelle fremtidige eiere vet hva de kjøper. I San Diego, California, er det litt forskjellige krav når du registrerer en reddet motorsykkel enn ved registrering av en sykkel med en ren tittel. Med de riktige papirene, inspeksjoner og informasjon, bør du være i og ut av DMV i en time eller to. Du trenger
Søknad om tittel eller registrering (REG 343)
Proof of Vehicle Eierskap
California Brake og lys inspeksjon sertifikat
nødvendige avgifter (kan variere)
Vis mer Instruksjoner
Forberedelse
en

fylle ut en søknad for tittel eller registrering (REG 343). Disse kan bli funnet på DMV eller online ved California DMV hjemmeside (se "Ressurser").
2

Finn og sørg for at du har bevis på eierskap. The California DMV aksepterer Certificate er av tittel, IT for dupliserte titler og Salvage sertifikater i ditt navn eller å bli overført til ditt navn. Du kan også trenge en Bill of Sale, kilometerstand og fullmakt til å fullføre eierskifte til deg, hvis du ikke allerede har.
3

Få bilen inspisert enten på lokale DMV eller ved California Highway Patrol (CHP). Motorsykkelen må passere inspeksjon for tittelen og registrering. DMV kan henvise deg til CHP, som utfører inspeksjoner etter avtale. I så fall, ta kontakt med CHP å gjøre en avtale (se "Ressurser"). Ta eventuelle reparasjonskostnader kvitteringer og papirer angående bilen med deg til inspeksjon.
4

Få din bremser og lys inspiseres og sertifiseres. Californias Bureau of Automotive Repair kan hjelpe deg å finne det nærmeste stedet for inspeksjon (se "Ressurser").
Besøker DMV
5

samle all informasjon og papirer fra § ett og hodet til din lokale DMV. Vurdere å gjøre en avtale;. Prosessen vanligvis går mye raskere etter avtale
6

Gå til informasjon eller sjekke inn vinduet for å sjekke inn hvis du har en avtale. Ellers ta et tall. DMVs forskjellig på hvordan de gir tall, noen krever at du få en på et bestemt vindu mens noen rett og slett krever at du tar et nummer fra et automatisert system.
7

Vent og hør på din for å være kalt. Du kan enten få kalt hørbart over en høyttaler eller nummeret ditt kan komme opp på en skjerm. Når kalt, vil du også få beskjed om å gå til et bestemt vindu.
8

Følg instruksjonene fra DMV arbeidstaker. Du må gi ham all informasjonen til din motorsykkel kjøpt i kapittel en. Du må også betale eventuelle avgifter for å forlate med registreringen. Etter ferdigstillelse vil DMV arbeideren sannsynlig hånd du registreringen, men i enkelte tilfeller DMV kan sende den til deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107498.html

Previous:
Next:

motorsykler