Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan har jeg en Clean Line Når du trykker opp maling på en Motorcyle & Bruk maskeringstape?

Utbedring av maling på en motorsykkel kan virke som en skremmende oppgave, spesielt hvis motorsykkelen har flere farger i et lite område. Ved å bruke maskeringstape, kan du beskytte områder av motorsykkel fra touch-up maling. Maskeringstape er også nyttig hvis du trenger å male en rett eller buet linje. Forsyninger for å skape en ren touch-up maling jobb kan bli funnet på automotive forsyne butikkene, maling butikker eller Oppussing butikker. Du trenger:
maskeringstape
Sandpapir
Ren klut
Alkohol
Utbedre
Touch-up primer
Brush
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en høykvalitets maskeringstape. Ved hjelp av en høy kvalitet tape betyr at tape vil ikke lekke maling mellom områder og at tapen vil gå av uten å forlate et merke når du har fullført prosjektet.
2

Tape av området av motorsykkelen som trenger å bli rørt opp. Ved taping området, beskytte deg de andre flater, og du kan også opprette en avgrensning mellom farger hvis det er nødvendig. Feste en ende av båndet til malingen. Trekk tapen ut flere inches og strekke den over overflaten, forsiktig trykke malingen på overflaten. Dette vil skape en ren linje for maling.
3

Sand området som trenger å bli rørt opp lett med et fint sandpapir. Fjern rester etter sliping med en ren klut som er fuktet i alkohol. Alkoholen tørker overflaten og fjerne gjenværende partikler av maling eller støv.
4

Påfør touch-up primer med en liten børste hvis bart metall eller plast er utsatt. La tørke i henhold til produsentens instruksjoner.
5

Paint området ved hjelp av touch-up maling og en liten børste. Velg en touch-up maling som perfekt matcher motorsykkelen for best resultat. Paint er vanligvis tilgjengelig basert på sykkelen produsentens originale fabrikk lakkfarger.
6

La malingen tørke, i henhold til produsentens anvisninger. Ikke la tape på motorsykkelen utover denne tidsrammen, siden båndet kan være vanskeligere å fjerne hvis det har stått på motorsykkelen for lenge.
7

Trekk av tapen som starter på den ene enden og peeling sakte og forsiktig. Skrell tape nær overflaten heller enn å trekke den opp og vekk fra overflaten for en renere pause.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107497.html

Previous:
Next:

motorsykler