Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta av motoren en GSXR

Fjerne motor fra Suzuki GSX-R sport sykkel for reparasjon eller utskifting er ingen enkel oppgave. De aerodynamiske fairings og et mangfold av elektro, kjøling og drivstoff systemer som utgjør hjertet av GSX-R må fjernes før slippe motoren ut av motorsykkelens ramme. Selv om jobben er relativt grei, noen av komponentene krever nøye fjerning for å unngå å skade dem. Du trenger
Startnøkkel
Metric Allen fastnøkkel
Metric socket satt
Stikknøkkel
bunnpanne
Phillips skrutrekker
Kombinasjonsnøkkel satt
Show Mer Instruksjoner
en

Fjern setene og fairings fra motorsykkelen. Bruk tenningsnøkkelen til å låse passasjersetet, løft hvis off av halen kåpe. Unbolt rytterens sete med en unbrakonøkkel, heisen hvis off av seteskinnene. Bruk en umbraconøkkel for å løsne boltene fra siden og midtre kåpe paneler.
2

Drain motorens olje forsyning til en bunnpanne. Skru ut pluggen fra bunnen av motoren, ved hjelp av en stikkontakt og en pipenøkkel. Skru tappepluggen på plass med pipenøkkel når oljen er tappet helt. Trekk oljeslangene av av oljekjøleren, som ligger på forsiden, venstre side av motoren. Renne noe olje igjen i oljekjøler inn din bunnpannen.
3

Skru av radiator er tanklokket. Løsne slangeklemmene feste vannpumpen innløp og utløp slangene til venstre side av motoren, vanligvis plassert over girspaken, med en stjerneskrutrekker. Trekk slangene ut av motoren og tømme radiator sin kjølevæske forsyning i en beholder. Fjern radiator er bolter med en pipenøkkel. Trekk radiatoren bort fra rammen. Skru ut radiator er festebraketter med en pipenøkkel.
4

Fjern bensintanken cover, hvis montert, med en umbraconøkkel. Unbolt drivstofftanken med en umbraconøkkel, og løft det ut av rammen. Trekk Drivstoffslangene ut av bunnen av tanken.
5

Fjern luften boksen lokket med en stjerneskrutrekker, trekk deretter luftfilteret ut av luften boksen. Fjern skruene på undersiden av luften boksen med en stjerneskrutrekker, og trekk luften boksen ut av motorens throttle organer eller forgassere.
6

Løsne klemmene Feste throttle organer eller forgassere til motor, med en stjerneskrutrekker. Trekk throttle organer eller forgassere ut av motoren. Løsne throttle kabler fra throttle organer eller forgassere. Koble fra alle elektriske kontakter deretter throttle organer eller forgassere helt.
7

Løsne klemmen bli med skjerf til eksosrørene, med en stjerneskrutrekker. Unbolt lyddemperen med en pipenøkkel, trekk deretter lyddemper ut av eksosrørene. Skru eksosrørene 'flenser med en pipenøkkel, trekk deretter rørene ut av motoren.
8

Løsne bakakselen er lås mutteren med en pipenøkkel. Løsne kjedestrammere på begge sider av bakhjulet med en kombinasjon skiftenøkkel, og skyv den bakre hjulet fremover for å løsne kjedet.
9

Fjern tannhjulsdekselet fra venstre side av motoren, ved hjelp av en pipenøkkel. Skru den fremre tannhjulet mutter med en pipenøkkel. Løft kjettingen ut av fremre tannhjulet, trekk tannhjulet ut av motorens mellomaksel.
10

Koble fra tennplugg ledninger og noen elektriske kontakter er koblet til motoren.
11

Plasser en jekk under motor for støtte. Skru motoren festeboltene med en umbraconøkkel. Senk motoren bort fra motorsykkelens ramme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110736.html

Previous:
Next:

motorsykler