Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Feilfri en motorsykkel Tank med saltsyre

Saltsyre har blitt brukt av mange bransjer opp gjennom årene for å fjerne rust eller oksidering av metall, noe som gjør det til et passende valg for å fjerne lett til moderat rust og slam fra innsiden av motorsykkelens gasstanken. Når innført i en tom tank, vil syren oppløse forurensninger ved kontakt og etterlate en ren metalloverflate. Du må være helt behagelig med fjerning av gass tanken og dens ventiler eller brensel-nivå flyter før begynnelse, da syren er korroderende natur vil permanent skade disse komponentene. Du trenger
3 meter av plastrør
Gass kan
Pipenøkkel og stikkontakter
Factory service manual
Phillips skrutrekker
unbrakonøkkel satt
Gummi caps
Plast beholdere
Forgasser eller deler rengjøring løsning
Bensin
Parafin
Vann
Saltsyre
Baking soda eller natriumbikarbonat
Blow tørketrommel
Vis flere instruksjoner

en

Fjern setet og noen karosserideler eller fairings fra motorsykkelen din å gi tilgang til gasstanken. Trekk drivstoff slangen av fra tankens drivstoff-ventilutløpet, som vanligvis er plassert under venstre side av tanken. Push en 3-fots lengde på plastslangen på den brennstoff-ventilutløpet, å plassere den motsatte enden i en gass kan. Snu drivstoff-ventil spaken til "On" eller "Prime", og tømme tanken helt. Drei ventilen til "Off" posisjon og fjern plastrør, når tanken er tømt.
2

Fjern gasstanken fra motorsykkelen din, ved hjelp av en fastnøkkel eller som ledes av en fabrikk tjeneste manuell bestemt på motorsykkelen. Fjern drivstoffventilen fra bunnen av gass-tank, enten for hånd eller ved hjelp av en skrutrekker. Ta av bensinlokket fra toppen av tanken, enten ved hjelp av en stjerneskrutrekker eller en unbrakonøkkel. Fjern brennstoff-nivå måle fra bunnen av gass-tank, hvis montert, ved hjelp av en sekskantnøkkel. Dekk drivstoff ventil og nivåmåler hull med gummi caps.
3

Plasser drivstoff ventil og drivstoff-nivå måle i en plast container fylt med en forgasser eller deler rengjøringsmiddel for å fjerne rust eller slam buildup.
4

Fyll bensintanken med en gallon av fersk bensin eller parafin. Dekk til gasstanken filler halsen med en gummi cap. Rist gasstanken kraftig i 5 til 10 minutter, slik at bensin for å trekke løs rust partikler bort fra tankens indre overflate. Fjern gummi lokket fra filler halsen, så tømme bensin eller parafin til gass din kan.
5

Fyll bensintanken halvveis med varmt vann. Hell en halv til en gallon av saltsyre inn i gasstanken gjennom filler halsen, deretter fylle tanken helt med varmt vann. Dekk til gasstanken filler halsen med en gummi cap. Tillate tanken å hvile uforstyrret i tre timer.
6

Fjern gummi lokket på bensintanken filler halsen, deretter forsiktig helle saltsyre og vann blandingen i en plastbeholder. Tilsett 2 kopper natron eller natriumbikarbonat til blandingen for å nøytralisere den saltsyre. La blandingen satt i 10 minutter. Hell nøytralisert blanding ned et avløp og skyll med vann.
7

Skyll innsiden av tanken med et høyt trykk strøm av vann. Tømme tanken gjennom sin filler halsen. Gjenta til blussende vannet er fritt for rusk.
8

Tørk innsiden av gasstanken, ved hjelp av en hårføner. Plasser hårføner nær filler halsen og bruke varm luft til tanken er helt tørt.
9

Hell en gallon bensin i bensintanken, og deretter dekke filler halsen med en gummi cap. Drei gasstanken ende-over-ende å belegge tankens indre overflate med bensin for å hindre at flash-rusting oppstår på den nylig renset metalloverflate. Fjern gummi lokket fra filler halsen, og tøm bensin i en gasskappe. Fjern gummi caps fra drivstoff ventil og drivstoff-nivåmåler hull.
10

Sett tanklokket, drivstoff ventil og drivstoff-nivå måle på gasstanken. Installere bensintanken på motorsykkelen, og skyv bensinslangen på drivstoff ventilutløpet. Fyll bensintanken helt med fersk bensin.
11

Sett setet og noen karosserideler fjernet tidligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111293.html

Previous:
Next:

motorsykler