Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan forbedre KM på den Goldwing 1500

The Honda Goldwing er en kraftig, tung motorsykkel. Det blir et gjennomsnitt på 32 miles til gallon , ifølge Total Motorsykkel. Men det er en mulighet for at du kan få mer enn 32 miles to the gallon fra Goldwing din hvis du bevisst gjør en innsats for å forbedre drivstofføkonomien . Det er flere endringer du kan gjøre på den måten du ri og vedlikeholde din motorsykkel som kan hjelpe deg å spare liter gass i det lange løp . Instruksjoner
en

Ta godt vare på Goldwing motorsykkel motor ved å sørge for å sjekke og skifte olje regelmessig, utfører tune- ups og gjøre rettidig reparasjoner. Den dårligere form motoren din er i, jo vanskeligere blir nødt til å jobbe for å drive sykkelen og desto mer drivstoff vil forbruke i prosessen.
2

Reduser mengden av din tid sykkelen bruker tomgang . Tomgangskjøring bruker drivstoff uten å dekke noen avstand, så det minsker drivstofføkonomi .
3

Kjør sykkel forsiktig . Unngå plutselige hastigheten øker eller synker . Opprettholde en rimelig jevn hastighet. Endre motorturtallet fører til at Goldwing å forbruke mer drivstoff , som ikke reiser på priser av hastighet i overkant av 55 miles per time.
4

alltid at Goldwing er dekkene er riktig lufttrykk . Lavt dekktrykk kan tvinge motoren til å jobbe hardere og bruker mer drivstoff ved å øke motstanden på sykkelen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108285.html

Previous:
Next:

motorsykler