Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1967 Honda S90 Spesifikasjoner

The 1967 Honda S90 (Super 90) er en lav-drevet motorsykkel som ble produsert 1964-1969. Begrepet Honda 90 refererer til den motor som er installert på denne sykkelen. Honda 90 er et overliggende kamaksler (OHC) motor som så lik sin forgjenger, Honda 70, men er en større blokk. Motorspesifikasjon

The 1967 Honda S90 motoren er en luftkjølt, fire-takter, OHC, ensylindret design. Firetakts refererer til de fire sykluser som finner sted innenfor motoren: inntak, kompresjon, forbrenning og eksos. Den OHC opererer inntak og eksos ventiler, åpne og lukke innenfor syklusen. Den ensylindrede utformingen av S90 er den mest grunnleggende motor konfigurasjon av enhver forbrenningsmotor, og blir ofte brukt på motorsykler. Fordelen er at ensylindrede motorer er enkle og små, men også gi fart.
Design, overføring og Speed ​​

1967 Honda S90 er utstyrt med en fire- trinns girkasse med manuell clutch, og er bygget på en T-bone stemplet stålramme. Stemplet stål produksjon er en billig produksjonsmetode som bruker lavere strekkfasthet stål og stempler det ut i masse mengder. Sykkelen hviler på 18-tommers hjul og er i stand til åtte hestekrefter, noe som tilsvarer en toppfart på ca 65-70 miles per time.
Brake Specs

og bakbremsene er utstyrt med interne ekspanderende sko. Bremseskoene og brems-betjeningsmekanisme er støttet på en støtteplate, som er festet til kjøretøyets aksel. Bremsetrommelen, festet til hjulet, omfatter skoen og er friksjons-flate for bremseskoene. Når rytteren presser håndbrekket, utvider skoen inn i trommelen, og fører til at sykkelen for å bremse.
Suspension Specs

forstillingen er den hydrauliske teleskopsylindrer . Dette er store hydrauliske støtdempere med interne kilder, som gjør at forhjulet til å reagere på veiforhold uten å forstyrre resten av sykkelen. Bakhjulsopphenget er den hydrauliske swing-arm type, og holder bakakselen fast mens du flytter vertikalt slik suspensjon kan absorbere road misdannelser.
Diverse Informasjon

Honda S90 er kjent som Benly 90 i europeiske land. Det er ingen signifikant forskjell i design eller ytelse. Amerikanske modeller kommer med en side stå mens den europeiske versjonen er utstyrt med et senter stativ. 1967 Honda S90 er også utstyrt med ikke-folding kompis knagger, som åpner for en ekstra rytter, og lukket kjede vakt for å holde beina og klær fra å bli karret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108146.html

Previous:
Next:

motorsykler