Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Bygge en CB750 Transmission

The Honda CB750 er blant de mest populære motorsykler noensinne laget. Disse syklene er verdt ombygging, men gjenoppbygge en overføring er ingen liten oppgave. Prosessen med å gjenoppbygge overføring i seg selv er ikke spesielt vanskelig. Du fjerner olje og slam, skift ut lageret, se etter ødelagte drevtennene og slitte skift gafler eller skift cams og erstatte eller remachine noen deler som trenger det. Du må ta motoren ut og helt fra hverandre for å få til overføring, som er uten tvil den vanskeligste delen av jobben. Du trenger
muttertrekker
metriske stikkontakter og skiftenøkler
bunnpanne
motor overhaling /gjenoppbygge pakning kit
Vis flere instruksjoner
en

Fjern bensintanken og alt annet nødvendig å fjerne motor. Først koble fra batteriet. Fjern forgasseren fra luftinntaket. Du må kanskje løsne airbox. Fjern overskrifter og eksos ved å fjerne mutrene på eksos porter og boltene som fester eksos til rammen.
2

Fjern hodet ved første unbolting ventilen dekselet. Hvis noen bolter står fast, kan du bruke en muttertrekker og gi den et par tupper med en hammer - ikke vanskelig, bare raske, faste kraner. Pop master-link av timing chain med kanten av en vanlig skrutrekker og fjern timing kjeden ved å forsiktig rotere motor med kick starter, noe som gjør at kjeden ikke blir klumper seg og bli skadet. Du kan knytte et stykke monofilament eller wire til bakkant slik at den forblir stram som du roterer den av veivdrevet. Fjerne hodet og ventilenheten ved å fjerne boltene som ble skjult av ventildekselet. Løfte den fra sylindrene. Fjern boltene festing i sylindrene, og forsiktig løfte sylindrene mot sylinderen studs og stempler, innpakning stemplene med filler, slik at de ikke velter og treffer siden av motoren saken.
3

drener motoroljen fra bunnpluggen i sumpen på bunnen av motoren. Tøm det i en plast bunnpannen.
4

Fjern motoren dekker på begge sider av motorens nedre halvdel. Hvis den store Phillip hode maskin skruer sitter fast, bruk en muttertrekker med Phillip litt for å bryte dem løs.
5

Split hovedmotoren saken ved å fjerne maskinen skruene som holder toppen av veivhuset og overføring til bunnen.
6

Rengjør eventuelle gjenværende olje fra motoren, ser i oljefilteret og bunnen av saken for metallspon eller tegn til skader, som kan gi ledetråder til hva som må som skal repareres eller erstattes.
7

Inspiser hvert gir forsiktig i godt lys. Se etter slitte eller ødelagte tenner. Se etter slitasje i skift gafler. Inspiser alle lagrene visuelt og føle dem å avgjøre om de slår jevnt, fritt for rusk.
8

Demonter overføring kassett en lås på en gang.
9

Erstatt eller har en maskinist reparere eventuelle ødelagte eller slitte deler. Hvis du ikke er sikker på om en del tilstand, ta det med til din motorsykkel mekaniker eller Honda spesialist for å få hjelp ved evaluering av tilstanden. Det er spesielt nyttig når du kan sammenligne det med en ny del.
10

Monter kassett og skift gafler, erstatte hver peiling som du går. Selv om de ser ut til å være i orden, er det best å erstatte dem hvis du kan som det er så vanskelig å få tilgang til overføring. Ikke over-eller under-stramme maskin skruer. Stram dem veldig godt, ikke mer.
11

Spinn girkasse med hånden din, engasjerende hvert tannhjul for hånd. Vær forsiktig så du ikke klemmer fingrene. Hell litt olje over girene når monteringen er ferdig.
12

Bytt saken selene når du settes sammen saken og dreiemoment saken skruene til fabrikkens spesifikasjoner med en momentnøkkel.

13

Monter motoren, ved hjelp av fabrikken dreiemomenttrinn. Du trenger en ring komprimering verktøy for å få sylindrene igjen.
14

Fyll tilfelle med fabrikken spesifisert olje eller et høykvalitets syntetisk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111556.html

Previous:
Next:

motorsykler