Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få en Miniature Superbike å gå raskere

Mens miniatyr Superbike er modellert etter sine større kolleger i utseende, hastigheten og ytelsen til disse syklene sikkert ikke stemmer. Men disse skalert ned motorsykler er ikke leketøy, som mange er i stand til å nå hastigheter på 70 mph. Disse syklene kommer vanligvis tilgjengelig med 50cc 2-takts motorer til 125cc 4-takts motorer. Riders vanligvis bruker disse syklene for bedagelig moro, men miniatyr sykler er også brukt i konkurranse. Hvis du ønsker å gjøre din pocket bike raskere, er det noen bolt-on deler som tilbyr en ytelse gevinst. Du trenger
Air filter (wire-maske)
Metric skiftenøkkel satt
Eksosrør
Eksos header
Vis flere instruksjoner
luftfilter

1

Bytt lager luftfilter i miniatyr superbike. Luftfiltrene er vanligvis plassert under setet av disse mini sykler, derfor må du fjerne denne delen for å få tilgang. Trekk setet ut av sykkelen og satt til side for senere bruk.
2

Løsne luftfilteret fra vedlagte slangen med nødvendig skiftenøkkel for fjerning. Filteret er en kjegleformet del montert vertikalt på disse pocket bikes.
3

Installer en wire-mesh luftfilter, da disse kan brukes om igjen etter rengjøring. Factory filtre er laget av papir og er ikke gjenbrukes etter at de blir tilstoppet med rusk. Disse ettermarkedet filtre legge en svak ytelse gevinst, så vel. Fest med den opprinnelige feste hardware.
4

Sett setet for din miniatyr sykkel. Knipse dette stykket tilbake på plass til riktig sikret.
Eksosanlegg
5

Bytt aksjen eksosrøret og header med en ytelse system. Fabrikken oppsett gir begrensende måter for utmattet gass og luft å gå ut av sykkelens motor. Ettermarkedet eksosanlegg la motoren puste lettere, økende makt.
6

Fjern kåpe bolter for å få tilgang til den originale eksosrøret maskinvare. De fleste av disse miniatyr sykler dekke hengende hardware av røret og header med Fairings eller på kroppen paneler, og du må fjerne disse for å nå disse motordeler.
7

Skru av eksosrøret fra koble header . Skyv ut header og løft av hengende maskinvare. Sett dette røret til side for avhending.
8

skru fra hverandre lager header nederst i denne delen først. Skru alle bolter fra motorblokk og løft bort fra motoren nøye.
9

Bolt den nye header til motorblokken, noe som gjør at rørledninger opp med sylinder-porter. Se i bruksanvisningen for din nye header for kokkelue spesifikasjoner. Sikre bunnen av spissen med den opprinnelige maskinvaren. Skyv den nye eksosrøret på plass og fest det med den medfølgende hardware. Installere alle fairings som ble fjernet for tilgang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111367.html

Previous:
Next:

motorsykler