Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik konverterer en Goldwing GL1500 til en USB

The Goldwing GL1500 er en motorsykkel, skapt av Honda, som gjør at en eller to personer til å reise lange avstander i en liten bil. Hvis du ønsker å koble til USB-enheter til motorsykkelen din for å lade dem, først koble en sigarettenner til motorsykkelen, deretter gjøre bruk av en ekstra spesiell adapter. Du trenger
multimeter
skrutrekker
GL1500 sigarettenner adapter
USB billader
Vis flere instruksjoner
en

Bruk et multimeter for å lokalisere en smeltet makt wire på motorsykkelens batteri. Koble strømledningen strekker seg fra sigarettenneruttaket adapter til den smeltet strømledningen ved å gjøre bruk av en wire springen elektriske kontakten. Denne kontakten vil komme med sigarettenneruttaket kit.
2

Koble sigarettenneradapteren er jordledningen til en av de andre Jordledningene på motorsykkel røren, igjen ved hjelp av en wire springen elektriske kontakten.

3

Installer sigarettenneren klemmer på motorsykkel hånd-barer i en passende stilling. Pass på at du plasserer braketter i en posisjon hvor du enkelt kan få tilgang til lysere. Bruk en skrutrekker og skruene som følger med klemmer for å stramme dem på plass. Du kan nå plassere sigarettenneren i klemmene.
4

Sett USB billader i den nylig installerte sigarettenneren. Du kan nå koble USB-enheter til GL1500 din i forbindelse med lading.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111368.html

Previous:
Next:

motorsykler