Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bruke Road Glide Radio Controls

Harley-Davidson Road Glide er en av deres flaggskip "Full Dress" eller "Bagger" cruisers. Begrepet refererer til den rene mengde ekstrautstyr inkludert på denne modellen som standard. Hvis noe av tilbehøret kan monteres på en motorsykkel, har denne modellen det som standard. Sammen med frontruten, integrert bagasje og høyryggede seter, er the Road Glide også en av svært få motorsykler å inkludere noen form for underholdning om bord pakken. Nyere modeller har også GPS og satellitt-navigasjon som en del av samme enhet. Instruksjoner
en

Sett inn tenningsnøkkelen og slå på radioen. The Road Glide radio kan lagre 40 forhåndsinnstilte stasjoner. Forhåndsinnstillingene bør settes og lagres med dine favoritt-stasjoner før du begir deg ut på sykkelen. Bare håndtaksrør kontrollene bør brukes mens du sykler, og disse er best brukt til å bla gjennom forhåndsinnstillingene. Forsøk på å finne og finjustere et signal mens du sykler kan være distraherende, så det er en god idé å stille inn radioen manuelt til de ønskede frekvenser og trykk på "Preset" knappen når signalet er klart.
2 < p> Undersøk klyngen av kontroller ved siden av venstre holke. De bør bestå av en vippebryter vippebryter for radio band, og to fjærende vippebrytere som returnerer til midten stilling når den slippes. En styrer volum, den andre frekvensen eller forhåndsinnstilt. Årsaken til de åpenbart forskjellige konfigurasjoner på bryterne er for enkelhet. Hvis du kan føle deg som er som å bruke tommelen, trenger du ikke å se på dem når du sykler.
3

Velg "FM" med band bytte. Dette innebærer å trykke den øvre del av bryteren. Trykke den nedre halvdelen går den tilbake til "AM". Klikk på vertikale volum vippebryter med en serie av korte pulser på øvre halvdel, gradvis øke volumet. Holder bryteren nede kan føre til en plutselig og dramatisk økning i lydnivået.
4

Klikk den horisontale vippebryteren til høyre. Dette vil føre til at det å velge neste forhåndsinnstilte eller sterkt radiosignal i frekvensbåndet. Klikke på venstre side av bryteren fører det til å bla nedover i band eller velg forrige forhåndsinnstilte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110888.html

Previous:
Next:

motorsykler