Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Instruksjoner for Snor Motorsykkel Saddlebags

Før du monterer saddlebags på motorsykkelen din, må de fleste typer være riktig snørt. Snøring lar deg tilpasse tilpasning av de salveskene til din spesifikke sykkel. En standard par salveskene er montert med et åk som kommer i to halvdeler som er flettet sammen slik at posene ikke henge for nær eksos. Som med enhver syklus tilbehør, sørg for at de salveskene er kompatible med din type sykkel før du kjøper. Du trenger
Målebånd
Saks
Vis flere instruksjoner
en

Mål bredden på sykkel sete, deretter måle fra like under setet pad til toppen av eksosrørene. Legg tallene deretter trekke 1 til 2 inches.
2

Legg de to åk halvdelene slik at de overlapper med blonder hull justert. Stille opp halvdelene slik at lengden matcher en måling. Plasser snørte åk på sykkelen for å være sikker på at posene er minst en tomme over eksosrørene. Lå flatt igjen og gjøre alle nødvendige justeringer.
3

Tre blonder gjennom de to nederste hull på den ene siden av par salveskene. Trekk hver ende gjennom slik at de er selv i lengden. Ta til høyre blonder og trekk den gjennom de neste hullet på venstre side. Trekk venstre blonder gjennom neste hullet på høyre side, noe som gjør en "X." Fortsett snøring i et kryss og tvers mønster før minst fire åk hull på hver side er tredd. Gjenta på den andre siden.
4

Knyt endene sikkert i en bue med en dobbel knute, som om du skulle knytte skoene. Klipp av endene, om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109381.html

Previous:
Next:

motorsykler