Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Clutch på en Harley Road konge

The Harley-Davidson Road Glide motorsykkel er en touring-cruiser modell med en våt clutch system som støtter en fem-trinns girkasse. Denne clutch bør justeres etter de første 1000 miles og deretter hver 5000 km etterpå. Også utføre denne justeringen når du bytter clutch komponenter. Prosedyren er en rett fram affære og skal ta 45 minutter til en time å utføre, avhengig av ferdighetsnivå. Utføre det med motorsykkelen i oppreist og vannrett stilling, hvis mulig. Du trenger
SAE åpen fastnøkkel satt
SAE socket satt
Hex skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Ta ut festene rundt clutchen inspeksjonsluke med en hex-head socket. Slipp av dekselet og sett det til side.
2

Skyv gummistøvel rundt clutch kabel adjuster ned kabelen bort fra justering maskinvare. Løsne låsemutteren på kabelen med en åpen fastnøkkel. Drei regulatoren mutteren med en SAE åpen fastnøkkel til å legge maksimalt fri lek i clutch håndtaket på venstre håndtak.
3

Løsne låsemutteren på clutchen selv med en SAE socket . Slå på clutch push-rod justeringsskruen med en sekskantnøkkel til alle gratis spill har blitt tatt opp og clutchen lett på plass.
4

Back ut regulatoren en halv til en omdreining og trekk låsemutteren. Klem clutch hendel tre ganger for å stille inn clutchen er utløsermekanismen.
5

Juster clutch kabel adjuster nøtt å tillate 1/16- til 1/8-tommers fri lek i clutch hendel. Stram låsemutteren.
6

Slip gummi støvel tilbake over justeringsmutter maskinvare.
7

Sett clutch inspeksjon dekke og fest den med sine fem festene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107778.html

Previous:
Next:

motorsykler