Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Oljeskift i en 1995 Virago 535

The Virago var Yamahas cruiser av valget lenge før Yamaha introduserte sin Star-serie cruiser stil motorsykler. Jada, ble 1995 Virago 535 overskygget av sin større 750 cc og 1100 cc kolleger, men det var et utmerket valg for den urbane rytter som ønsket mer komfort og stil i hest hans. Yamaha anbefaler at du endrer Virago motor olje hver 4000 miles, og oljefilter hver 8000 miles. Selvfølgelig kan du aldri gå galt med å endre filteret ved hvert oljeskift intervall for å hindre potensielle filter tilstopping. Du trenger:
Drensvannsoppsamler
17 mm socket
Ratchet
Butikk håndklær
Drain plug knuse vaskemaskin
Momentnøkkel
5 mm unbrakonøkkel
oljefilter element
3 liter SAE 10W-40 motorsykkel-grade motorolje
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Flytt Virago til et godt ventilert område og parkere den på sin side stå. Start motoren og la den gå i to til tre minutter å varme oljen. Ta av oljepåfyllingslokket fra toppen av venstre veivhusdekselet.
2

Plasser en renne pannen under tappepluggen på nedre venstre side av veivhuset, like under siden stå. Løsne tappepluggen, ved hjelp av en 17 mm pipe og en skralle, så skru pluggen for hånd. La oljen renne fra motoren til den reduseres til et lett drypp.
3

Slip knuse skive ut av tappepluggen, tørk pluggstrekene rene med en klut. Plasser en ny knuse skive over bunnpluggen. Tørk motor dreneringshull rengjøre og skru pluggen på plass for hånd. Stram tappepluggen til 31 fot-pounds, med en momentnøkkel.
4

Flytt renne pannen under høyre side av motoren, rett under den runde oljefilterdekselet over høyre fot pinne. Skru ut de tre bolter fra forsiden, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk dekslet fra motoren og trekk ut oljefilter element.
5

Tørk av oljefilterhuset og dens paring flater rene. Inspisere tetting O-ring på den indre ansiktet av oljefilterdekselet, og erstatte den hvis O-ring er revet eller skadet. Skyv det nye oljefilteret element inn i motoren, og deretter setter oljefilterdekselet. Trekk skruene i dekslet til 7,2 fot-pounds.
6

Fyll motoren med 2,5 liter SAE 10W-40 motorsykkel-grade motorolje, med en ren trakt. Skru av oljepåfyllingslokket på plass. Tørk bort eventuelt oljesøl fra motor og eksos rør, og deretter starte motoren og la den gå i ett minutt. Sjekk for lekkasjer rundt tappepluggen eller oljefilterhuset.
7

Stopp motoren og Crouch ved siden av venstre side av Virago. Skyv Virago opp i en vertikal posisjon og observere oljen synet vinduet - oljenivåmåleren - bygget inn i bunnen, venstre side av veivhuset. Ideelt sett bør oljenivået være ved eller nær sentrum av oljeseglasset vinduet. Senk Virago på sin side stå. Legg 1-2 gram av olje inn i motoren på en gang for å heve oljenivået til sentrum av seglasset, om nødvendig.
8

Transfer oljen motorolje i en lukket beholder og ta det til en automotive væske gjenbruksstasjon for avhending.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111815.html

Previous:
Next:

motorsykler