Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan du bytter frontlys på en 2009 Kawasaki ZX1400

Som i 2011, er ZX-14 Kawasaki største sport-touring motorsykkel og har en 1352 cc firesylindret motor som kan drive motorsykkelen til hastigheter nær 186 kilometer per time. En del av motorsykkelens high-speed evne ligger i dens aerodynamiske kåpen og integrert frontlys. Selv om frontlys er pærer er lett utskiftbare ved å nå mellom øvre kåpe og styret, og erstatte en krasjet ZX-14 er frontlys forsamlingen krever fjerning av sikringsanlegg kåpe paneler. Bare noen få verktøy er nødvendig for å fjerne og installere frontlys, men regner med å bruke minimum to timer på jobben. Du trenger
3 og 4 mm Allen fastnøkkel
Phillips skrutrekker Vis
Flere Instruksjoner
en

Skru Underkåpen hake panel bolter, med en 4 mm unbrakonøkkel. Senk haken panelet bort fra Underkåpen paneler. Skru Underkåpen panel bolter, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel, trekk Underkåpen paneler bort fra motorsykkelen.
2

Fjern boltene fra finned kåpen dekker på begge sider av motorsykkel, med en 4 mm unbrakonøkkel. Trekk kåpen dekker vekk fra midten kåpe paneler. Skru de midterste kåpe paneler bolter, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Trekk midten kåpe paneler bort fra motorsykkelen, og trekk foran turn-signal kontakter.
3

Skru frontruten bolter fra ytre flate øvre kåpe, med 3 mm Allen skiftenøkkel. Gripe den øvre kant av frontruten med begge hender, da trekke frontruten bort fra den øvre fairing og mot baksiden av motorsykkelen. Trekk ut Vehicle Down sensor kontakten, som ligger innenfor den øvre kåpe under montering på frontruten punkt punkt.
4

Skru de øvre kåpe boltene, plassert over frontlys forsamlingen, fra begge sider av den øvre kåpe med en 4 mm unbrakonøkkel. Skru av festeboltene fra braketten under den V-formede frontruten festepunkt, ved hjelp av en 10 mm tilslutning og en pipenøkkel. Ta tak i sidene på øvre kåpe, og trekk det mot fronten av motorsykkelen til kåpen er gratis fra rammemontert kåpe opphold. Trekk pæren fra baksiden av frontlys forsamlingen.
5

Skru alle fem skruene som fester frontlys forsamlingen til indre flate øvre kåpe, med en stjerneskrutrekker. Trekk frontlys forsamlingen vekk fra den øvre kåpen for hånd.
6

Monter den nye frontlys på den øvre kåpe og skru frontlys montering skruer på plass med en stjerneskrutrekker. Hold den øvre kåpe mot rammemontert kåpe opphold, deretter skru kåpen festeboltene i braketten over kåpen sin V-formede frontruten festepunkt, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Plugg i bilen ned sensor og frontlys pære stikkontakter.
7

Skyv rillet tungen på bunnen av frontruten i den øvre kåpen sin V-formede frontruten festepunkt. Skru frontruten festeboltene på plass langs begge sider av den øvre kåpe, ved hjelp av en 3 mm unbrakonøkkel.
8

Plugg i Blinklys foran kontakter og montere de midterste kåpe paneler, dekker både kåpe og Underkåpen paneler bort på motorsykkel, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Løft haken panelet på plass på bunnen av Underkåpen paneler. Skru haken Panelboltene på plass, med en 4 mm unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111407.html

Previous:
Next:

motorsykler