Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan holde Rust Off Motorsykkel Eiker

Et sett med skinnende laced hjulene på en motorsykkel bringer begrepene "classic" og "kult" å sinn. I tillegg til å være tradisjonell, hjul med eiker er sterke og fleksible. Men dårlig vær og føreforhold, brems støv, fuktighet og salt spray skape kaos på eiker, forårsaker korrosjon og rust. Uten tilsyn, svekker rust slutt eiker, noe som kan medføre dekk skader og farlige kjøreforhold. Rengjøring og polering eikene etter hver tur er en omstendelig og tidkrevende prosess, men grundig detaljering på en jevnlig basis er den beste metoden for å hindre rust fra utviklingsland. Du trenger:
Mild sitrus-baserte oppvaskmiddel
Bucket
Clean svamp
baby-flaske børste eller tannbørste
Nontoxic antikorrosjonsspray
Mild flytende krom polish, hvis det er aktuelt
Clean, myke filler
Vis flere instruksjoner
en

Fyll en bøtte med varmt vann og nok oppvaskmiddel til å jobbe opp noen gode såpeskum, og deretter bruke en svamp til å vaske løs road skitt og rusk fra hjulene og eiker. Gjenta prosessen rundt basen og snakket hub med en flaske børste eller tannbørste. Skyll hjulene godt med rent vann og tørk godt alt med myke filler.
2

Spray anti-korrosjon løsning på en myk klut og bruke den til eiker, nav og hjul. La løsningen stå på krom i cirka fem minutter, og skyll hjulene godt med rent vann. Tørk hjulet brønner med kluter eller håndklær.
3

Påfør flytende polish til en ren fille og jobbe det inn i krom, ta vare å belegge eikene godt ved å jobbe den polsk-dekket fille opp og ned lengden på hver eiker. Følg produsentens anvisninger på hvor lenge å la den polske stativ, fjern deretter rester med en ren, tørr fille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111635.html

Previous:
Next:

motorsykler