Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner de Seats Fra en Yamaha YZF 600

Siden 1997 har Yamahas YZF600R og YZF-R6 vært spennende sport motorsyklister over hele verden. R6 er en race-vinnende maskin, trives i de høye hastigheter på racerbanen, mens YZF600R temperament er bedre egnet til liv i den virkelige verden, på ekte veier. Noen ganger vil du finne deg selv å måtte fjerne setet fra YZF for å påvirke regelmessig vedlikehold eller utskifting av batterier. Mens det er noe variasjon i sitteplasser ordning mellom begge syklene, fjerne setene er relativt problemfri. Du trenger
Startnøkkel
5 mm unbrakonøkkel
Vis flere instruksjoner
YZF600R (1994-2007)
en

Sett inn tenningsnøkkelen inn setet lås, som ligger på venstre side av halen kåpe over venstre passasjer foten pinne. Vri nøkkelen med urviseren for å løsne setet låsemekanisme.
2

tak i bakre del av setet og løft den ut av motorsykkelens hjelperamme. Trekk fronten av setet bort fra gasstanken til kategorien under foran setet er fri for hjelperamme.
3

Hold setet over underrammedelen å installere det. Hekt setets kategorien under tverrbjelken under bunnen av bensintanken.
4

Skyv setet litt forover, senk bak på setet på motorsykkelen sin hjelperamme.

5

Trykk ned på baksiden av setet til setet låsemekanisme klikker på plass. Ta ut tenningsnøkkelen fra setet lås
YZF-R6 (1998 - Present).
6

Sett tenningsnøkkelen i setet låsen på venstre side av halen kåpe. 2006 og nyere R6 modeller plassere setet låsen under halen kåpe, nær venstre bakre foten pinne. Vri nøkkelen med urviseren for å løsne setet låsemekanisme.
7

Ta tak bak passasjersetet og løft den litt opp. Trekk setet mot baksiden av motorsykkelen til krokene under foran setet er fri av kategoriene innebygd i fundamentene under halen kåpen.
8

Trekk de bakre hjørner av rytterens sete opp for å avdekke begge festeboltene. Skru til boltene med en 5 mm unbrakonøkkel. Løft baksiden av setet opp, og dra den bort fra gasstanken til tappene under foran setet er fri for tverrbjelken under bunnen av bensintanken.
9

Skyv rytterens sete faner under rammen cross-medlem for å installere setet. Senk baksiden av setet på fundamentene og deretter skru festeboltene på plass med en 5 mm unbrakonøkkel.
10

Hook foran passasjersetet på hakene innebygd i hjelperamme under halen kåpe. Senk setet på kåpen og trykk ned til setet låsemekanisme klikker på plass. Ta ut tenningsnøkkelen fra setet lås.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111004.html

Previous:
Next:

motorsykler