Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tie Down en Royal Star

Når binde ned din Yamaha Royal Star, er det viktig å huske på vekten av motorsykkelen når den transporteres. Så mye som mulig, er det en god idé å spenne ned hjul og dekk av motorsykkelen, og deretter gi det lateral stabilisering slik at motorsykkelens suspensjon for å bistå i å forebygge skader på skralle stropper. Forsøk på å komprimere suspensjon reise kan føre til brudd på stroppene og motorsykkel faller over i traileren. Du trenger:
Motorsykkel Hjulkile
Motorsykkel dekk stropper
Ratchet stropper
Vis flere instruksjoner
en

Installer bremseklossen på tilhengeren. Hvis bare den ene motorsykkelen er montert slik at tilhengeren, installere chock i midten av tilhengeren. Følg instruksjonene som følger med hjulet chock å installere den i gulvet av tilhengeren.
2

Guide motorsykkelen på hengeren slik at forhjulet er sikret i motorsykkel bremseklossen. Route en skralle stroppen på venstre og høyre side av motorsykkelen fra styret til sidene av hengeren. Ratchet dem ned godt, slik at krokene ikke kan løsne når motorsykkelen sin suspensjon komprimerer mens du reiser. Den beste måten å gjøre dette på er å sløyfe den enden av stroppen gjennom øyet hullet på kroken og rundt styret på motorsykkelen før ratcheting det på plass.
3

Route en skralle rem fra førerens fot pinnene på forsiden av motorsykkelen til fronten av tilhengeren. Vær forsiktig for å unngå å legge press på Royal Star kåpen hvis det er en Tour Deluxe modell.
4

Wrap en stropp rundt toppen av bakhjulet, mellom der saddlebag og passasjer foten pinnene er plassert. Rute denne stroppen på hver side av hengeren litt fremover av passasjer foten pinnene og fest den på plass for å holde baksiden av motorsykkelen stødig.
5

Fest en skralle stropp på hver side av den bakre svingarm løkker kroken rundt stål på samme måte som sperrelåset bånd ble festet på styret. Når du er ferdig, låse forhjulet chock sin låsemekanisme på plass, dobbelt-sjekke alle tilknytningspunkter, og deretter rist motorsykkelen for å være sikker på at suspensjonen fungerer riktig, og at Royal Star er riktig surret ned.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111003.html

Previous:
Next:

motorsykler