Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer ATV Racing Parts

Når begynner du å utforske de mange racing komponenter som er kompatible med en ATV, du skjønner de eneste grensene kan være budsjettet. Bortsett fra å bygge en fullverdig racing motor og installere trick suspensjon, typiske racing deler inkluderer en racing forgasser, høy-volum bensinpumpe og en racing clutch. Tuned eksos er et must for alle nivåer av konkurranse ridning. Påfør mekanisk kompetanse og opplysningene i din tjeneste for å installere ATV racing deler. Du trenger:
Din ATV service manual
Metric verktøy
Momentnøkkel
Racing forgasser eller racing forgasser kit
luftfilterpatron
Høy-volum drivstoffpumpe
Racing clutch eller clutch kit
Tuned eksosanlegg
Vis flere instruksjoner
forgasser og drivstoffpumpe
en

gjennomgang i drivstoffsystemet spesifikasjoner for den aktuelle ATV klasse du har tenkt å delta. Velg en Mikuni eller Keihin racing forgasser som er maksimal størrelse for din klasse. For eksempel, har 2009 Honda TRX400X en 38 mm forgasser som du kan erstatte med en 42 mm enhet. Oppgradere aksjen forgasseren ved å installere større jetfly fra et kit når spesifikasjonene forby større forgassere.
2

Fjern rytterens sete og både øvre motor vakter på hver side av ATV. Slå drivstoff petcock og koble fra drivstoffslangen fra forgasseren. Koble gassvaieren og luftfilteret fra forgasseren.
3

Løsne og fjerne inntaksmanifold nøtter på forgasseren inntak flens. Redd nøtter. Trekk forgasseren og gummiringen pakning av inntaket manifold.
4

Installer større forgasseren på ATV og inkluderer en ny ring pakning. Slik oppgraderer du lager forgasser, demontere enheten på arbeidsbenken din og installere de større dyser, større ventil nål og nye pakninger fra en racing kit. Inkludere en ny luftfilterpatron med enten modifikasjon. Påse at brennstoffet linjen klemme og mangfoldige nøtter er stramt når du installerer forgasseren. Koble gassvaieren til forgasseren.
5

Se i service manualen og finne den elektriske tilkoblingen for din lager drivstoffpumpe. Koble fra strømkilden wire for pumpen på kontakten vist i håndboken. Løsne drivstoff linjen klemmen og trekke linjen av pumpen. Fjern aksjen drivstoffpumpe fra ATV.
6

Installer høyt volum drivstoffpumpe i fabrikken sted. Kobler strømkilden ledningen fra den nye pumpen til fabrikken elektriske kontakten. Sett på drivstoffslangen til pumpen og stram klemmen sikkert.
Racing Clutch eller Kit
7

Les instruksjonene som fulgte med racing clutch eller racing clutch kit fra start til slutt før du starter arbeidet. Se på den delen i service manual som beskriver clutch erstatning og ta ut eventuelle eksterne komponenter, for eksempel gulvbordet eller girspaken, som er nødvendig for å få tilgang til clutch dekselet.
8

Ta ut og lagre clutch dekselet bolter. Trekk dekselet av clutch saken og lagre dekselet. Avhengig av produsenten av ATV, vil du bli bedt om å fjerne en clutch belte og remskive, eller en trykkplate for å få tilgang til clutch komponenter. Følg instruksjonene og lagre eventuelle fabrikken deler ikke inkludert med racing clutch eller clutch kit.
9

Fjern clutch fjærer, clutch plater og metall clutch avstandsstykker fra clutch sak for hånd. Du fjerner aksjen clutch kurven når du installerer en racing clutch. Aksjen kurven igjen når du installerer racing fjærer, clutch plater og metall avstandsstykker fra en clutch kit. Monter clutch komponenter som beskrevet i manualen.
10

Torque trykkplaten bolter til spesifisert moment i service manual. Typiske prosedyrer har du trekk til boltene i en krysser mønster. Sett på clutch dekselet ved hjelp av lagrede boltene som du moment som angitt i manualen. Sørg for å justere clutch kabelen som beskrevet i manualen før du kjører ATV.
Tuned Eksos
11

Snakk med en racing tilbehør spesialist eller racing mekaniker og bestemme type eksosrør, lydskjermer og gnistfanger kombinasjon som øker motorens ytelse med lav til mid-range hastigheter. Inkludere nye eksos manifold pakninger med avstemt eksos. Sørg for å få nye eksos parentes, hvis det er nødvendig.
12

Park din ATV og la motor og eksos rør avkjøles helt. Se på den delen i håndboken som beskriver fjerning av eksosanlegget. Ta oppmerksom på eventuelle Fairings eller kabler som er en del av prosessen og fjerne eller koble fra disse.
13

Ta ut og lagre eksos manifold bolter på header flenser. Enkel overskriftene fra eksosmanifolden for hånd og kast fabrikken eksos pakninger. Fjern eksosrøret parentes og fjern fabrikken eksosanlegg. Redd parentes dersom nye braketter ikke er nødvendig eller følger med eksos.
14

Ta fabrikken eksos fra hverandre og skyv header flenser av fabrikken rørene. Skyv flenser på de nye rørene og montere avstemt eksos.
15

Sett den nye eksos pakninger på motoren manifold. Plasser avsug ved siden av ATV og fest den med de lagrede eller nye konsoller. Skyv header flensene mot eksosmanifolden og fest dem ved hjelp av lagrede bolter. Start ATV og lytte etter eksos lekkasjer. Slå av motoren og trekk til boltene etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110980.html

Previous:
Next:

motorsykler