Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Dimensjoner på en motorsykkel Stand

Bygge en motorsykkel stand er en fin måte å spare penger. Å konstruere en verdig enhet som lett kan flyttes og holder en tung sykkel på plass krever riktig design og materialer. Swing-arm står er utmerkede alternativer for lette stands og - i motsetning kickstands - vil holde sykkelen stående rett opp. De er i stand til å holde en sykkel på fast plass og kan også utstyres med vedlegg for enkelt å sikre motorsykkeldekk utstyrt med spoler. Swing-arms design og fordeler

Swing-arm står er oppkalt etter den looping L-formet design av modellen. Basen av stativet sitter parallelt med bakken og er forlenget oppover langs hver side av to metall "armer". Når enten foran eller bak motorsykkel dekk er låst på plass med en swing-arm stå sykkelen kan enkelt løftes av det motsatte dekk. Den metallrør, ifølge nettstedet MotorcycleRamps, vil veie maksimalt 10 kg. når stativet er ferdig.
Stand Deler

du skal bygge et swing-arm stand trenger du en rekke deler. Kjøp av fire miniatyr hjul å montere til forsiden av stativet (for enkel bevegelse) og spole vedlegg. Du må også kjøpe minst to gummi swing-arm mounts. Swing-arm stands kan være fashioned ut av flere biter av metall rør eller en ekstra lang stykke. Å spare på hodepine av å bruke og montere ekstra rør, sørg for å ha en pipe-bender på hånden og kjøpe en hul stykke metallrør minst 60 inches i lengde.
Monter Standen

Dimensjoner på en swing-arm stativ må være presis for å opprettholde balanse og stabilitet. I alt 27 inches må stikke ut fra den fremre enden av basen til baksiden slutten, ifølge MotorcycleRamps. Denne lengden vil holde hjelpe på å holde stand i flukt med gulvet når sykkelen er på plass. Hver side arm skal da utvide oppover på 14 inches. Bredden mellom hver side arm bør være et minimum på 8,5 inches og maksimum 13 inches å passe alle standard dirt bike og motorsykkeldekk og å holde dem oppreist mens sikret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107636.html

Previous:
Next:

motorsykler