Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjoner for Bajaj Pulsar 220 Motorsykkel

The Bajaj Pulsar 220 er en kompakt motorsykkel produsert i India som debuterte i 2007 . Sykkelen er blant de raskeste produsert av Pulsar , og har en unik drivstoff -injisert motor som bidrar til den høye ytelsen . Sykkelens innsprøytningssystem er den første for en indisk -laget motorsykkel. Motorspesifikasjon

Pulsar 220 er utstyrt med en 4 -takts 220cc motor på 21 hk og £ 14 - ft dreiemoment . Motorsykkelen har en oljekjøler i tillegg til en vanlig luft-kjøler for å minimalisere motortemperatur. Motorens drivstoff injeksjon teknologi gjorde det først tilbudt på en motorsykkel til det indiske markedet i 2007 .
Fjæring og bremser

Før 220 , hadde Pulsars skivebremser foran og bakre trommelbremser . På 220 , både foran og bak bremser er plate -basert. Den fremre suspensjon er fremstilt av et 130 mm teleskopisk gaffel med en 90 mm ​​støtdemperen . Motorsykkelen har en egenvekt av 326 pounds og en akselavstand på 53 inches .

Funksjoner og teknologi

Som alle Pulsar modeller er 220 utstyrt med en digital dash -grensesnitt som gir turteller og speedometer lettleselig . Den er også utstyrt med en proprietær tenningssystem kalt Digital Twin Spark Ignition , eller DST -i, som sysselsetter bruk av to tennplugger på en sylinder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108253.html

Previous:
Next:

motorsykler