Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en ZX10 kåpe

Reparere en Kawasaki Ninja ZX-10R motor og kjøleanlegg krever fjerning av den intrikate arrangement av motorsykkelens aerodynamiske kåpe paneler. Komme under sin plast hud kan framstå som altfor komplisert, takket være de mange bolter og fester feste hvert panel til motorsykkelens ramme. Mens det er ganske grei, og kan oppnås med bare noen få verktøy, fjerne Fairings fra en ZX-10R er mer tidkrevende enn noe annet. Forvente å bruke minst en time på denne oppgaven. Du trenger
Flat skrutrekker 3
, 4 og 5 mm Allen fastnøkkel
10 mm socket
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
1

Skru ut bolten fra sidepanelene under rytterens sete, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Trekk sidedeksel er festepinnene ut av gummituter på motorsykkelens ramme.
2

Skru boltene på sidene av rytterens sete, nær bensintanken, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Skyv setet mot halen kåpe og løft det bort fra rammen.
3

Løsne plast nagler fra nedre kåpe, med en flat skrutrekker for å løfte sentrum stykke ut av nagle . Trekk løsnet nagler ut av Underkåpen. Skru boltene langs toppen og bunnen av nedre Fairings, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Senk kåpen til bakken og skyv den ut fra under motorsykkelen.
4

Skru boltene på endene av den øvre indre kåpe paneler, plassert på med siden av gasstanken, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Dra panelene til baksiden av motorsykkelen før monteringstappene på forsiden av panelet er frigjort fra den øvre kåpe.
5

Skru boltene som fester de midterste Fairings til øvre kåpe og ramme, med en 4 mm og 5 mm unbrakonøkkel. Skru boltene på den indre delen av midten Fairings, nær forhjulet, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel.
6

Trekk midten fairings bort fra rammen litt. Reach bak kåpen og trekk de fremre blinklys fra motorsykkelen ledningsnett. Sett de midterste Fairings side.
7

Skru boltene fra omkretsen av frontruten på den øvre kåpe, ved hjelp av en 3 mm unbrakonøkkel. Trekk frontruten bort fra den øvre kåpe og mot baksiden av motorsykkelen.
8

Reach inn i den øvre kåpe og bak speedometer forsamlingen. Trekk ut speedometer fra motorsykkelen ledningsnett. Skru de to skruene på hver side av speedometeret er ledninger, med en 10 mm-kontakten.
9

Reach rundt øvre kåpe og frontlys forsamlingen. Trekk ut alle lyspærer fra ledningsnettet. Trekk hele øvre kåpe og frontlys bort fra motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108381.html

Previous:
Next:

motorsykler