Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Ytelse Tips for en Yamaha Road Star

Yamaha Road Star er en cruising motorsykkel med en luftkjølt, V-twin motor. Den har en lav, hardtail-stil ramme og keramisk kompositt sylinder liners med boringen platekledning for mer holdbarhet og varmetapet. Den elektroniske bensininnsprøytning og elektrisk starte system er designet for å sørge for at motoren starter lett under omtrent alle forhold, og de hydrauliske ventilløftere er drevet av to kamaksler å gi lite vedlikehold og høy ytelse. Det finnes noen andre måter å øke ytelsen til Yamaha Road Star. Dyno Tuning

Har din Road Star satt på et dynamometer. Dyno tar målinger og gjør justeringer i en motorsykkelens tenningssystem, innsprøytningssystem og lufttilførsel for å maksimere dreiemoment og hestekrefter. Det er en detaljert undersøkelse og kan ta flere timer for en profesjonell til å fullføre, men det kan ha en stor innvirkning på resultatene.
Air Intake System

Utstyrer du Yamaha Road Star med en høyere ytelse luft inntak systemet betyr at motoren trekker i et høyere volum av luft, og vil mest sannsynlig bli kjøligere luft. Når det kjøligere, mer oksygenrikt luft fyller forbrenningskammeret, forbrenner drivstoff mer effektivt, noe som gir deg mer kraft. Du vil merke bedre gassrespons i tillegg til forbedret drivstofføkonomi.
Riktig

Dette virker som et enkelt svar, men det fungerer. Hvis du ønsker å få mest mulig ut av din Road Star, ta vare på det riktig. Sjekk dekkene for å være sikker på at de er skikkelig oppblåst fordi under-oppblåst dekk føre til raskere slitasje. Når endring av olje, være sikker på at du bruker en syntetisk eller semi-syntetisk, motorsykkel-spesifikke olje. Sørg for at kjede og kabler er skikkelig smurt og justert for flere hestekrefter og bedre håndtering.
Hard kjøring

Hard kjøring er teknikken for å kjøre så fort som mulig, bruke hver bit av ekstra ytelse sykkelen din har gitt deg. Dette er noe du ønsker å unngå hvis du ønsker maksimal ytelse fra Yamaha Road Star. Selv om det er fristende å se akkurat hva motorsykkelen er i stand til, selv på en kort tur, risikerer du bruker opp økt gass kjørelengde og alle de andre fordelene du har fått.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109541.html

Previous:
Next:

motorsykler