Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Rengjør drivstoffilter i en Honda motorsykkel

Honda motorsykler bruke en in-line drivstoff filter på de fleste av sine sykler. Noen eldre modeller bruker en in-tank filter som festes direkte på drivstoffslangen gjennom tanken bryteren. Drivstoffiltrene er relativt billig. En skadet drivstoff filter må skiftes. Skitne drivstoff-filtre kan renses hvis erstatning er ikke et alternativ. Inspisere drivstoff filter minst en gang i året eller etter at sykkelen har stått for en lang periode uten å kjøre. Rengjøring av drivstoffilter er den samme prosessen uansett produsent av sykkelen. Du trenger
forgasser
Rags
Tenger
skrutrekker
Wrench
Pipe renere
Bensin
Vis flere instruksjoner
1

Fjern drivstoffilter. De fleste drivstoff filtrene klemmes på plass med klype klemmer. Bruk tang til å fjerne klemmene og trekk slangene av filteret. Noen skruen inn i rammen eller bolten inn i tanken. Bruk skrutrekkere eller en skiftenøkkel for å fjerne filteret på riktig måte. Rådfør deg med spesifikke modellen eiere manual for den nøyaktige prosessen.
2

Spray forgasserrens inn i åpningen av filteret. Strømmen av brennstoff går i en retning - mot motoren. Spray rengjøringsmiddelet i motsatt retning mens du holder filteret over en fille.
3

Bøy en piperenser i to og sett den lett inn i filteret. Ikke tving piperenser inn i filteret, eller du kan skade filteret. Spinn piperenser rundt for å børste av eventuelle stuck-on rester.
4

Senk filteret i ren bensin og la den sitte i ca en time.
5

Fjern filteret og tørk den ren med en ren fille. Sett tilbake drivstoffilteret på sykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109090.html

Previous:
Next:

motorsykler