Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Den beste måten å Fastsette en Flat Motorcycle Tire

For å fikse en motorsykkelens flatt dekk, må du fjerne dekket fra rammen og felgen. Objektet med punkterte dekk må fjernes fra innsiden av dekket. En motorsykkel lappesaker vil forsegle hullet i dekket fra innsiden og holde dekket i stand kjører fra mange flere miles. Du trenger en grunnleggende kunnskap om motorsykkelen som du fikse og noen grunnleggende verktøy. Nesten hver auto deler butikken vil ha motorsykkel dekk lappesaker. Du trenger
Motorsykkel jack
Wrench
Crow bar
Tire lappesaker
Vis flere instruksjoner
en

Hev motorsykkel utenfor bakken hjelp av motorsykkelen jack. Fjern akselen låsemutter fra akselen med flatt dekk med skiftenøkkelen.
2

Bank løs aksel fra dekket med gummi-spiss hammer og fjerne dekket fra rammen av motorsykkelen. Lirk dekket av av felgen med kubein og fjerne dekket fra felgen.
3

Finn hullet som er i dekket og fjern gjenstanden som er i dekket. Bruk tjære som er i dekkets lapp kit for å tette hullet i dekket. La tjære for å tørke over natten.
4

Sett dekket på felgen på samme måte som du fjerner det. Skifte dekket til rammen av motorsykkelen. Sett på akselen på rammen for å feste dekket til rammen. Sett på aksel mutter til akselen og skru til mutteren med fastnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107140.html

Previous:
Next:

motorsykler