Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2002 Harley Davidson Ultra Classic Specs

The 2002 Harley Davidson Ultra Classic er en touring motorsykkel. Det er også kjent som "Ultra Classic Electra Glide", eller ved sitt identifikasjonsnummer navn; ". FLHTCI" Motorsykkelen har bat-fløyen styret, en lav vibrasjon motor og elektronisk bensininnsprøytning. Den leveres standard med en passasjer rygg, salveskene, et stereoanlegg, og full instrumentering. Det kan velges mellom to-tone sølv og svart, gunmetal og blå og rød og hvit perle. Kjennetegn

HD Ultra Classic har noen viktige elementer. Den leveres med en gaffel montert kåpe, og har lavere fairings med lagring spor. Lagring inkluderer også glassfiber salveskene, bagasje liners, og en Tour-Pak. Den leveres standard med doble baklys, et intercom og elektronisk cruise control. Den stereo er en fire-høyttalersystem med 40 watt per kanal. Hjulene er ni-eikers uthulet, støpt i aluminium legering. Fronten av sykkelen har en standard klar Lexan frontrute, og en enkelt kvarts halogen hodelykt. Sykkelen idrett også "self-avbryter" blinklys.
Resultatutvikling

2002 Harley Davidson Ultra Classic bruker en 45-graders, Twin Cam 88 motoren type. Den har en forskyvning av 1450 cc eller 88 kubikk inches. Motoren er luftkjølt, og har en elektronisk sekvensiell port bensininnsprøytning. Motorfeste er vibrasjon isolert. Sin overføring er en femtrinns på en dobbel rad kjeden.

Understellet er laget av en front 116 mm teleskopiske kassett. Bakhjulsopphenget er en 72 mm air-justerbar sjokk system. Bremsene er dual-kalipere. De bruker patenterte rotorer som har uniform utvidelse. Sykkelen har en lengde på 98,3 inches og en 63,5 tommers akselavstand. Turen høyde er 30,7 inches på laveste stilling. Drivstofftanken rommer 4 liter, og har en reserve av en gallon. Gjennomsnittlig toppfart på Ultra Classic er 102,5 mph. Det kan komme fra null til 60 mph i åtte sekunder.
Priser

2002 Ultra Classic er et luksuriøst touring sykkel i middels prisklasse. Kjøpe en ny en er ikke lenger mulig som produksjonen ble avviklet. Brukte modeller og deler er fortsatt i stor grad tilgjengelig. Som i 2010, en 2002 Harley Davidson Ultra Classic varierer fra $ 11,000 til $ 12,000. Disse prisene vil variere noe basert på kjørelengde og tilstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109526.html

Previous:
Next:

motorsykler