Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Luft Clutch på en 94 Kawasaki Ninja

Den hydraulisk betjente clutch montert på Kawasakis 1994 ZX-7R, ZX9R og ZX-11 Ninja motorsykler var ment å gi rytteren med ekstra brekkstang for å kompensere for motorsykler 'høy ytelse clutcher. Effektiviteten av clutch masteren sylinderens hydrauliske trykket kan reduseres med vann infiltrasjon skyldes naturlig kondensasjon opphoping i koblings-kretsen. Dette er vanligvis identifisert som en svampete følelse på clutch hendel, ledsaget av en gripe tak følelsen fra clutch som spaken slippes. Lufting av forurenset væske fra din Ninjas clutch kretsen vil gjenopprette det hydrauliske trykket som trengs for å betjene clutch trygt og effektivt. Du trenger
4 mm unbrakonøkkel
Phillips skrutrekker
sprøyte
DOT 4 bremsevæske
3 meter, klar 1/4-tommers plastrør Side 8 mm Kombinasjonsnøkkel
Butikk håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Ta til venstre Underkåpen fra Ninja motorsykkel. Skru den kåpe bolter med en 4 mm unbrakonøkkel, trekk deretter kåpen fra motorsykkelens ramme.
2

Skru av clutch master sylinder væske reservoaret lokk bolter, med en stjerneskrutrekker. Løft reservoaret deksel av clutch master sylinder, trekk deretter gummi membran ut av væske reservoaret. Hvis du arbeider på en ZX-7R, skru av tanklokket klemme bolt med en stjerneskrutrekker, deretter skru av lokket for hånd.
3

Suck eksisterende væske ut av reservoaret med en sprøyte. Fyll tanken 3/4-full med frisk DOT 4 bremsevæske.
4

Følg clutch master sylinder slangen til clutch slave sylinder på venstre side av motoren veivhuset. Trekk gummi hetten av clutch slave sylinder lufteventilen, øverst til høyre side av sylinderen. Press en 3-fots lengde av klar 1/4-tommers plastrør over spissen av lufteventilen. Plasser den frie enden av slangen inn i en plast container.
5

Slå lufteventilen mot en kvart omdreining, ved hjelp av en 8 mm kombinasjonsnøkkel. Trekk clutch hendel inn til den berører styret å tvinge en liten mengde bremsevæske ut av clutch slave sylinder og inn i plastrør. Legg merke til eventuelle bobler fanget i væske, så vel som farge og klarhet av væske i seg selv. Ren bremsevæske vises lys gul og er helt klart.
6

Slå lufteventilen klokken med 8 mm fastnøkkel til å stenge ventilen. Sakte slipper clutchen spaken for å trekke frisk bremsevæske inn i clutch master sylinder. Sjekk hvor mye bremsevæske igjen i clutch master sylinder væske reservoaret. Refill reservoaret dersom væsken har redusert til en fjerdedel av sin maksimale kapasitet.
7

Åpne lufteventilen med 8 mm fastnøkkel, deretter trekke i clutch hendelen igjen. Lukk ventilen og sakte slipper clutchen spaken. Gjenta til bremsevæske fanget inne i røret er boble-fri, klar og lys gul i fargen. Sjekk magasinfyllingen gjentatte ganger. Ikke la det tomt - dette ville introdusere luft inn i linjen
8

Stram lufteventilen med 8 mm fastnøkkel til den sitter fast mot clutch slave sylinder.. Trekk clutch hendel på gjentatte ganger til du føler motstand. Hvis spaken beveger seg lett uten motstand, må du kontrollere at lufteventilen er strammet helt.
9

Wrap en butikk håndkle rundt ventilen og slutten av plastrør. Trekk slangen ut av ventilen og tørk vekk sølt bremsevæske. Trykk på hetten over toppen av lufteventilen.
10

Fyll clutch master sylinder reservoaret til sin halvveis med DOT 4 bremsevæske, slik at rommet for væsken å utvide som det varmes opp under normal drift. Skyv gummi membran i reservoaret. Reinstallere reservoaret cover, enten ved å skru sine bolter på plass med en stjerneskrutrekker (ZX-9R og ZX-11) eller ved å skru tanklokket på plass for hånd (ZX-7R).
11

Skru tanklokket klemme bolt på plass med en Phillips skrutrekker for å sikre reservoaret cap. Dette trinnet gjelder bare for ZX-7R modeller.
12

Monter venstre Underkåpen på din Ninja motorsykkel. Stram alle kåpe bolter med en 4 mm unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111066.html

Previous:
Next:

motorsykler