Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Eliminer jeg en motorsykkel batteri?

Eliminere batteriet fra en motorsykkelens ladesystem er ofte gjort for å redusere et løp sykkel totale vekt eller å rydde opp utseendet på en tilpasset motorsykkel. Dette ville erstatning med et batteri eliminering kit, som består av en kraftig kondensator som lagrer den elektriske strøm som leveres av motorsykkelens ladesystem for bruk ved tenning og lysanlegg. Men enkelte generatorer krever en elektrisk ladning for å produsere magnetfeltet som gjør at den kan generatoren en strøm. Disse generatorer er ikke forenlig med et batteri eliminering kit og må bruke et batteri. Du trenger
Phillips skrutrekker
Batteri eliminering Kit
Wrench satt
Stikknøkkel og stikkontakter
Vis flere instruksjoner
en

Tilgang motorsykkelens batteri, enten ved å fjerne setet eller et sidedeksel.
2

Koble fra batteriet. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne boltene fra batteriets terminaler, og starter med den negative terminalen og deretter den positive. Trekk bort fra batteriledningene. Trekk batteriet ut av motorsykkelen.
3

Koble til batteriet eliminering kit er kondensatoren til motorsykkelens batteri fører. Bruk en fastnøkkel til å fjerne nøtter fra kondensatoren terminaler. Slip motorsykkelens negative batteri fører til kondensatoren den negative terminalen. Skru terminalens mutteren på plass og trekk til med en skiftenøkkel. Gjenta for å installere den positive batteri bly.
4

Fest kondensatoren til motorsykkelens rammen med settets metallstroppen. Velg en passende bolt på innsiden av batteri og fjern den med en pipenøkkel. Sett bolten inn i kondensatoren stroppen monteringshull. Installere bolten og kondensator til rammen med en pipenøkkel.
5

Slå på tenningen og kickstart motorsykkelen. Sjekk at alle tilkoblinger er helt strammet hvis motorsykkelen ikke starter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107423.html

Previous:
Next:

motorsykler