Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fjerner jeg GL 1500 Saddlebags?

Mange av de ulike vedlikehold og reparasjon oppgaver på bakhjulet, oppheng og ramme av en Honda GL1500 Goldwing krever fjerning av motorsykkelens harde saddlebags. Saddlebags 'monteringsutstyr er skjult, slik at fjerningen vises mye vanskeligere enn det egentlig er. Bare noen få verktøy er nødvendig for jobben, men sette av minst 30 minutter å fullføre oppgaven uten rushing. Du trenger
Phillips skrutrekker
Torxnyckelsats
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de fire skruene fra bunnen av bagasjerommet pakke med en Phillips skrutrekker. Trekk den nedre bagasjerommet dekke av stammen pack, dra dekselet i sporene av tappene på bunnen av bagasjerommet pack.
2

Åpen stammen pakke og finne saddlebag åpningsmekanisme nær stammen er lås montering. Trekk begge åpneren kabler av saddlebag åpningsmekanisme. Finn halen og bremselys ledningskontakter i bagasjerommet pack. Trekk ut kontaktene fra motorsykkelens ledningsnett.
3

Trekk bolten dekker av de salveskene 'lavere trim dekselet. Fjern trim dekke sin bolter med en stjerneskrutrekker og trekk trim vekk fra saddlebags.
4

Fjern boltene og skivene fra innsiden av venstre saddlebag med en unbrakonøkkel. Trekk saddlebag bort fra motorsykkelen.
5

Koble luftfjæring er ute ventil fra høyre saddlebag med en pipenøkkel før du gjentar de foregående trinnene for å fjerne høyre saddlebag.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107422.html

Previous:
Next:

motorsykler