Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kan jeg sjekke oljen i en 1500 CC 1993 Kawasaki Vulcan?

Mens peilepinnen er den tradisjonelle instrument som brukes til å måle bilens oljeforsyning, bruker en 1993 Kawasaki Vulcan 1500 cruiser motorsykkel utsikt port på siden av motoren sin kalt en oljekontrollindikatoren. Slik at motorsykkelens eier for å visuelt inspisere oljenivået og dens tilstand med et blikk, gjør oljekontrollindikatoren også unna med rotet forbundet med dipsticks. Kontroll av oljenivået krever litt fysisk styrke til å holde sykkelen oppreist. Har en venn hjelpe deg til du er komfortabel nok med prosessen å gjøre det selv. Du trenger
Flat skrutrekker
trakt
10W40 motorolje
Hånd-opererte pumpe
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på sin kick stand. Start motoren og la den gå i stedet for tre minutter. Stopp motoren etter at motoren er varmet opp til driftstemperatur.
2

Knel til høyre for motorsykkelen og finn runde oljekontrollindikatoren på bunnen av motorens veivhus, mellom clutch dekselet og fremre høyre fot pinne.
3

Ta tak i håndtaket og rammen under rytterens sete. Trekk motorsykkel mot deg til den er i en helt loddrett. Observer oljekontrollindikatoren som det fylles med olje.
4

Vær oppmerksom på oljenivået i forhold til par linjer på toppen og bunnen av oljekontrollindikatoren. For best resultat bør oljenivået være sentrert innenfor synet glass. Senk motorsykkel på sin kick stand.
5

Skru av små sirkulære filler cap fra midten av clutch dekselet, over oljenivåglass, med en flat skrutrekker. Sett inn en trakt inn i clutch dekselet og legg små mengder 10W40 olje for å heve oljenivået trinnvis. Kontroller oljenivået igjen og legge mer olje som nødvendig for å bringe oljeinnholdet nivå til midten av seglasset. Fjern overflødig olje gjennom clutch dekselet er filler port med en hånd-opererte pumpe. Skru av oljepåfyllingslokket på plass med en flat skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107421.html

Previous:
Next:

motorsykler