Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Bruken av rustfritt stål Over Flettet Wire

Livsløpet av mange produkter begynner med oppfinnelsen sin og modnes inn i et søk for flere og flere programmer av samme produkt eller konsept. Industrielle flettet ermer, omfatter rustfritt stål, er et slikt produkt. De kommer i en rekke forskjellige materialer. De er vant til å utføre en rekke oppgaver. Og forskjeller i den samme grunnleggende design kan gjøre det verdt eller verdiløs i en gitt applikasjon. Slitasje og korrosjon Resistance

å være klar, flettet tråd ermene er tilgjengelig i rustfritt stål, men ikke alle flettet tråd ermene er laget av rustfritt. De er ikke engang alle laget av metall. Flere typer flettet ledning kan hindre slitasje. Rustfritt stål flette er blant de beste. Når det gjelder å motstå korrosjon, er i rustfritt stål det beste valget blant jernholdige metall fletter, fordi det ikke vil ruste.
Hydraulisk Flex Resistance

For bremseslanger, rustfritt stålarmering er en stand-out. Bruken gir mange fordeler. Den er fleksibel slik at den kan brukes på motorsykler eller en hvilken som helst applikasjon hvor bremsekalippernes er ekstern, og forflytter seg i forhold til bremsesylinderen. Det gjør mer enn bare å motstå slitasje og tæring skjønt, det hindrer flex i linjen. Under rustfritt braid er en gummiert, muligens nylon-flette-forsterket fleksibel brems linje. Når overdreven hydrauliske trykket som utøves på dette gummierte brems linje, kan det flex eller bule ut, redusere direkte overføring av trykk til bremsene, noe som gjør dem føles myk. Tilnærmingene av rustfritt stål interlock, som gir en endelig spenning og stoppe eventuelle brems linje strekk. I dette programmet, har rustfritt flette ingen metalliske lik.

Organisasjon

Annen bruk av flettet ermene innebærer å innhente og ruting tubing, for eksempel hydraulikk. Hvis den primære nytten av ermet er å organisere og rute slangen, rustfritt stål anti-korrosive egenskaper og relativt høy pris, er uberettiget. Massevis av andre flettet tråd ermene vil gi samme nytte for mindre penger.
Kabelstrumpa

netting strømpe er i økende grad brukes til å organisere ledninger som en motorsykkelens elektriske ledningsnettet eller en bunt av ledninger computer. Hver av disse anvendelser kan kalle for en litt annen type flettet wire, men et syntetisk ikke-ledende materiale som nylon bør velges. I en motorsykkel sele, for eksempel, er det mye vibrasjon og det er ikke uvanlig at isolasjonen å bære gjennom. Mens en slik slitasje krever reparasjon, kan det ikke skape et problem umiddelbart, med mindre, selvfølgelig, det ble bundet med netting, noe som ville skape en kortslutning i ledningene, i stedet for bare å forlate deg med en eksponert wire.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111291.html

Previous:
Next:

motorsykler