Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Harley Throttle kabel

Harley-Davidson motorsykler med motorer med forgassere benytte en dobbel push-pull system for sine struper. En gassvaier trekker gassvaieren brakett for å gi akselerasjon, mens den andre kabelen bidrar til å presse braketten tilbake på plass. Harley anbefaler at du bytter begge disse kablene skal en av dem bli ødelagt eller utslitt. Hvor lang tid å fullføre dette utskifting bør være mellom 45 minutter og en time, avhengig av ditt ferdighetsnivå. Du trenger
Cross-tip skrutrekker
New gasskabler
SAE skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
Fjerne Cable
en

Fjern de to skruene som fester håndtaket bolig med et kryss-skrutrekker. Skille boliger komponenter.
2

Koble de to GASSKABEL endehylser fra gasshåndtaket. Trekk kablene ut av huset.
3

Trekk begge throttle kabler ut av gassen brakett på forgasseren. Trekke kabler fra motorrommet, observere deres korrekt installasjon posisjon som du gjør det.
Installere Cable
4

Sett inn to nye throttle kabler inn i riktig posisjon gjennom motorrommet.
5

Koble de to kablene til gassvaieren brakett på forgasseren. På motsatt ende, setter begge kablene gjennom styret boliger. Sett de metalliske endehylser i endene av kablene og koble dem til på gassen.
6

Koble til bolig komponentene sammen og fest med sine skruer.
7

Juster gassvaieren adjuster mutteren med en fastnøkkel med gassen vidåpne, noe som gjør at gassregulatoren cam berører kamsperren. Slipp gassregulatoren.
8

Juster inaktiv kabel adjuster mutteren med en fastnøkkel, noe som gjør at kabelen bolig berører våren ligger på gassvaieren braketten på forgasseren.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107468.html

Previous:
Next:

motorsykler