Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motor Skade Fra Long-Term Motorsykkel Storage

Lange perioder uten aktivitet når motorsykkelen er i lagring kan skade motoren og andre komponenter. Enkelte miljøer, for eksempel områder nær havområder med høy luftfuktighet og luftbårne saltinnhold, kan forverre skaden. Riktig vedlikehold av motorsykkelen før lagring vil minimere skader på motor og andre komponenter og bevare bilen. Motorskade

Under lange perioder med inaktivitet, avløp motoroljen ned i veivhuset og etterlater komponenter som ikke er nedsenket i olje utsatt for korrosjon forårsaket av fuktighet inn i veivhuset vent. Ringene kan ruste og holder seg til sylinderveggene. Ball-eller rulle-bærende typen motorer som de som brukes av Harley-Davidson, og inkludert de fleste to-takts motorer, er spesielt sårbare - lagrene kan lide av korrosjonsskader. Ventilspindlene kan ruste og bli sittende fast i ventilen guider. Sylinderveggene kan også angripe. Noen av disse forholdene kan føre til en katastrofal motorhavari.
Reparasjon motorhavari grunnet feil oppbevaring

Helt demontere og inspisere en motor mistenkt for å ha skader fra langsiktig lagring. Måle alle komponenter med presisjon utstyr for å sikre at komponentene er i brukbar stand. Inspisere alle roller, nål eller kulelager for tegn på korrosjon, beslag eller pitting.
Forebygge skade på motoren under lagring

Fjern forgasser bolle dreneringsplugger og tappe drivstoff fra forgassere å hindre drivstoff lakk fra forming. Avlast trykket og drener bensininnsprøytning, hvis det er aktuelt. Ta ut tennpluggene og sprøyt fogging olje i tennplugg hullene. Slå av motoren over et par ganger for å fordele dugg olje jevnt på sylinderveggene. Spray dugg olje inn i inntaket av totaktsmotorer mens du slår motoren rundt med tennpluggene fjernet for å beskytte veivhus lagrene. Smør tennplugg gjengene lett med anti-seize og installere tennplugger og plugg ledninger.
Annen oppbevaring Forberedelse

Skift bremsevæske med frisk for å hindre fuktighet buildup fra å skade komponentene til bremsen. Fyll overføring helt - ikke bare til full på peilepinnen - for å hindre korrosjon av transmisjonskomponenter. Fyll drivstofftanken og bruke en bensin-stabiliserende tilsetningsstoff for å hindre at drivstoff fra "souring" under lagring. Fylle tanken helt vil også forhindre rusting av drivstofftanken. Installere et batteri anbud eller smart lader for å opprettholde batteriet. Vask sykkelen og bruke en lett oljefilm til de umalte og ikke-krom overflater. Kontroller lufttrykket og juster til normalt driftstrykk. Oppbevar motorsykkel innendørs, helst i et klima-kontrollert plass. Dekk til motorsykkel med en ventilert cover eller, hvis innendørs, med en pustende trekk for å hindre fuktighet buildup fra å skade sykkelen. Plasser motorsykkel på senter-stativ, hvis det er aktuelt, eller blokkere rammen opp med treklosser høyt nok til at bakhjulet forlater bakken å losse suspensjon og hindre fjæring og dekk skade. Sørg dekkene er ute av direkte sollys for å forhindre gummi forverring.
Fjerning fra Storage

Utfør en full bil vedlikehold som skissert av produsentens 25 000-mile serviceintervall til angre lagring prosedyrer og sikre at motorsykkelen er i orden før du forsøker å bruke sykkelen etter at den har vært lagret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111644.html

Previous:
Next:

motorsykler