Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Idle på en PW50

Dårlig ytelse kan være forårsaket av en feil innstilt motor tomgang. Hvis motoren synes å være kjører for fort på en fullstendig stopp, eller hvis den snubler eller myrer på tomgang, kan tomgangsturtall må justeres. Periodisk vedlikehold og smøring diagram i PW50 service manual skisserer konkrete perioder hvor tomgang bør sjekkes. Du trenger
Turteller
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Koble den røde ledningen av en digital turteller til tennpluggen. Klippet den sorte ledningen til noe metall del av motoren. Start motoren og la den gå i flere minutter for å varme opp. En kald motor kan ikke være riktig innstilt.
2

Kontroller tomgangsturtall på turtelleren er avlesning. Tomgangsturtallet skal være mellom 1650 og 1750 omdreininger i minuttet. Hvis det ikke er innenfor disse spesifikasjonene, må hastigheten justeres.
3

Finn tomgangsskruen på siden av forgasseren. Bruk en Phillips-skrutrekker til å skru skruen til ønsket RPM vises på displayet. Dreie skruen til høyre vil øke turtallet, mens du vrir den mot venstre vil senke hastigheten.
4

La motoren gå på tomgang i flere minutter, og deretter kontrollerer turtallet. Hvis det har svingt utenfor det akseptable området, foreta en justering og fortsette tweaking skruen til motoren vil holde samme tomgang i flere minutter om gangen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109306.html

Previous:
Next:

motorsykler