Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan reise på Small Motorsykler

Reiser på en liten motorsykkel kommer med unike vanskeligheter, men det har også mange fordeler og kan være ganske et eventyr. Små motorsykler er den vanlige modusen for transport i mange andre land, så hvis du er ute og reiser verden en liten motorsykkel vil hjelpe deg å passe inn med lokalbefolkningen. Små sykluser er også lettere å manøvrere i trafikken og overfylte veier, siden de er lette og kompakte. Med gode forberedelser, kan reise på en liten motorsykkel være den beste måten å se verden. Instruksjoner
en

Samle elementene du trenger for din reise. Ekskludere noen statister og fokusere på det aller nødvendigste. Kutte ned på mengden av elementer du ta med på turen er den mest effektive måten å reise på en liten motorsykkel.
2

Installer saddlebags på motorsykkelen. Selv den minste av motorsykler kan nesten alltid passe en slags saddlebag. Hvis en saddlebag ikke vil passe, bør du vurdere en tailbag, gass tank bag eller iført en ryggsekk.
3

Bestem om du vil camping eller bor i hotellrom. Camping er langt billigere, men bor på et hotellrom krever at du bære mindre giret på motorsykkelen. Bringe mat er billigere enn å spise ute, men også tar opp lagringsplass på motorsykkelen.
4

Kjole i fargerike klær når du er ute og reiser, siden små motorsykler er vanskeligere å se.

5

Sjekk de lokale lovene i USA eller landene du skal reise gjennom på motorsykkelen. Selv de minste motorsykler ofte krever at du har en lisens og følge visse krav.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108082.html

Previous:
Next:

motorsykler