Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du Lining Fra en Arai Chaser Hjelm

Arai er et amerikansk selskap kjent for produksjon av høy kvalitet motorsykkel hjelmer . Etter langvarig bruk kan padding på innsiden av hjelmen blir skitne, stinkende og misfarget . Dette er vanlig og Arai Chaser hjelmen er designet med avtagbar polstring som kan vaskes . Innsiden polstringen er festet til kroppen av hjelmen med materialet mye som det av krok -og løkkefester . Det kan virke ganske fast på, men kan fjernes med litt trekking. Sørg for å huske hvilke pads gå der . Instruksjoner
en

Snu hjelmen på hodet og se inni den. Undersøke de ulike delene av padding . Fôret i hjelmen er ikke laget av en pad , men flere mindre pads .
2

Grip kanten av en pad nærmest deg . Trekk puten av som et plaster , fra den ene siden til den andre. Den Borrelås vil være ganske sterk, men det vil komme ut .
3

Fjern alle de andre pads på samme måte . Når elektrodene er fjernet kan de vaskes i en vaskemaskin i henhold til en normal kald syklus. Elektrodene skal være luft tørket og ikke sette i en tørketrommel , da de kan krympe.
4

Følge de rene pads til de opprinnelige plasseringene i hjelmen de ble fjernet fra .
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111122.html

Previous:
Next:

motorsykler