Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en Harley Twin Cam Gear Drive

En Harley-Davidson motorsykkel eieren kan erstatte hans cam kjede og tannhjul med en drivenhet. Dette alternativet gjør Harley en mer pålitelig investering. Den opprinnelige cam kjede og tannhjul fungerer mye på samme måte som tannhjulsoverføring. Men slakk i kjedene - gir rom for brudd og slitasje - ellers kjent som snert. Levetiden til drivenhet er mye lengre enn den kjeden og utstyr kombinasjon. Giret stasjonen lindrer også plagsom cam kjedestrammere, som slites lett. Du trenger:
Bultsax
Cam kjeden arm verktøyet
veivaksel /kamaksel sprocket låsing verktøy
Arbor trykk
Wooden stang eller messing punsj
Dial indikator
Momentnøkkel

Vis flere instruksjoner
en

Kapp den originale støtstenger i to med bolt cutters. De vil falle ut av sted når du klipper dem.
2

Fjern den ytre cam dekselet ved å fjerne de 10 boltene som holder den på plass med en skiftenøkkel.
3 < p> Sett motorsykkel i fjerde eller femte gear og fjerne tennpluggene, og sikrer ikke er det ingen motstand fra komprimering press. For å forenkle installasjonen av de nye cams, slår bakhjulet så taktmerkene på girene på linje med hverandre.
4

Fjern den ytre kjedet sko med en cam kjede arm verktøyet. Løsne boltene som holder veivaksel tannhjulet og bak kamaksel tannhjul på plass med en veivaksel /kamaksel sprocket låsing verktøyet. Fjerne, med en skrunøkkel, kammen støtteplaten og oljepumpen holdebolter som holder den på plass. Fordi det nye utstyret stasjonen ikke krever de eksisterende cam Kjedestrammingen armer og fjærer, fjerne og kast dem.
5

Trykk den nye stasjonen tannhjul på fremre og bakre kamaksler med en Arbor pressen. Monter kamaksler inn i cam støtte plate, slik justering av cam drivverk.
6

Sjekk cam gears for tilbakeslag. Hold foran cam - med en trepinne eller messing slag - for å holde den fra å rotere mens du slår på bakre cam. Ved hjelp av en ekstern indikator, noterer hvor mye tilbakeslag. Anbefalt tilbakeslag er mellom 0.0005 og 0.001.
7

Monter bakre cam stasjonen og veivakselen drivhjulene. Sikre dem på plass med de gjennværende cap skruer. Stram dem til 25 fot-pounds med en momentnøkkel.
8

Kontroller veivaksel og bak cam drivverk for tilbakeslag. Ved hjelp av en ekstern indikator, merk tilbakeslag. Anbefalt tilbakeslag er mellom 0.0005 og 0.001. Roter girene 90 grader og kontrolere tilbakeslag. Gjenta til du har sjekket tilbakeslag ved fire posisjoner.
9

Sett den ytre cam cover og de 10 dekke boltene som holder den på plass. Stram boltene til 90-120 tommers-pounds med en momentnøkkel.
10

Installer nye justerbare støtstenger. Sett de to lange eksos støtstenger pluss de to korte inntak støtstenger i sine respektive posisjoner i ventilen tog.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110292.html

Previous:
Next:

motorsykler