Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Tank Emblems

Det er et par grunner til at du kanskje ønsker å fjerne symbolene på motorsykkelen gass tank. Kanskje du foretrekker et rent utseende uten emblemer i det hele tatt, eller kanskje du ønsker å fjerne eksisterende emblemer og tilpasse sykkelen din med noen du har valgt selv. Enten du ønsker å fjerne metall emblemer eller klistremerke-type dekaler fra motorsykkelen gass tank, kan du følge samme gjør-det-selv-metoden. Det er ikke vanskelig å gjøre, men tar litt tid, omsorg og tålmodighet. Du trenger
Hårføner
Tanntråd
WD-40 eller lignende
Soft fille
Rubbing alkohol
Vis flere instruksjoner
1 < p> Park motorsykkelen ut i solen. Sørg for at solen skinner direkte på emblem eller merket du ønsker å fjerne. La den varme i solen i 20 til 30 minutter. Varmen vil hjelpe myke emblemet er limet.
2

Spray eller tørk merket med WD-40 eller lim remover. Hvis du skal fjerne en metall emblem, spray WD-40 bak emblem, slik at det vil komme limet. Sørg for ikke å få for mye WD-40 på motorsykkelens maling.
3

Sett hårføner på høy. Blåse varm luft på emblem eller merke i noen minutter, før limet har myknet videre. Ikke bruk varmepistol for dette trinnet, som varmluftpistoler bli så varme at de kan skade lakken på motorsykkelen. En hårføner vil bli varmt nok til å myke opp limet, men ikke så varmt at det vil smelte eller boble malingen.
4

Slip en lengde på tanntråd bak emblem eller klistremerke. "Saw" tanntråd frem og tilbake, forsiktig, å skjære gjennom limet og fjerne emblemet. Hvis limet avkjøles og begynner å stivne, gi den en sjanse med hårføner.
5

Rydd opp alle rester av lim med WD-40. Buff forsiktig med en myk klut.
6

DAB litt teknisk sprit på en ren flekk på duken, og deretter bruke den til å tørke vekk eventuelle gjenværende WD -40.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108976.html

Previous:
Next:

motorsykler