Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Sync de Throttle Bodies på Kawasaki ZX-14

Synkronisere gasspjeldhus på en Kawasaki ZX-14 krever mekanisk kompetanse og kunnskap om motorsykkelen. Jobben innebærer å fjerne gasstanken, sete og fairings å få tilgang til gasspjeldhus og bruke et manometer som gir drivstoff volum målinger. De med begrenset kunnskap om drivstoff injeksjon bør overlate jobben til en kvalifisert Kawasaki tekniker. Hvis du har erfaring med bensininnsprøytning på sport sykler, vil du finne prosedyren er lik når synkronisering av gasspjeldhus på en Kawasaki ZX-14. Du trenger
skrutrekker
Rags
Hex skiftenøkkel
Twin-gauge manometer
Vis flere instruksjoner
en

løsne og fjerne de fire skruene på luften boksen dekke med en skrutrekker. Løft dekselet av esken og koble den vedlagte lufteledning hånd. Plasser skruene og dekke til side.
2

Finn og koble fra de elektriske kontaktene på forsiden og siden av gasspjeldhus hånd.
3

Stuff en ren fille i hver gasspjeld åpning inne i bunnen av luften boksen for å hindre slippe sekskantbolter i kroppene. Løsne og fjern fire Sekskantboltene ved foten av luften boksen med en sekskantnøkkel. Sett boltene til side.
4

Løft luften boksen og koble veivhusutluftingen røret fra veivhuset for hånd. Fjern luften boksen og sett den til side. Ta fillene ut av gasspjeldhus.
5

Trekk de små caps av høyre og venstre spjeldhus balansering beslag for hånd. Redd caps. Koble rørene fra manometer målere til balansering beslag. Hvile målere på toppen av motorsykkel, foran de gasspjeldhus.
6

Start motoren og la den varmes opp i 2 minutter. Juster tomgang til mellom 1250 og 1350 rpm.
7

Finn hakkene messing skruene på bunnen av hver spjeldhus. Slå den rette skruen uansett med en skrutrekker til høyre manometer telleverksavlesning 0,38 fot-pounds. Skru den venstre skruen uansett til venstre telleverksavlesning det samme.
8

Vri gasshåndtaket på styret en gang og la motoren gå tilbake til tomgang. Hvis det er nødvendig, slår enten spjeldhus skruen slik at begge målingene er nøyaktig 0,38 fot-pounds.
9

Slå av motoren. Koble måleren linjer fra gasspjeldhus. Fest de lagrede caps til balansering beslag.
10

Sett luften boksen og dekk med de lagrede bolter og skruer. Koble de elektriske kontaktene på forsiden og på siden av de gasspjeldhus. Koble til veivhuset vent røret i veivhuset. Fest Fairings, gass tank og sete.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111317.html

Previous:
Next:

motorsykler