Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan måle for Handlebar Stigerør

Måling styret stigerør er avgjørende for å sette høyden og posisjonen til styret for motorsykkelen. Stigerør er en type mount for styret som er knyttet til den triple treet. De justere høyden på styret for å gi en bedre kjørestilling. Den typiske høyden på styret stigerør er 4 inches, men de er tilgjengelig i flere former og størrelser. Du kan finne styret stigerør for kjøp på nettet eller på en motorsykkel deler butikken. Du trenger
Målebånd
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sitt på motorsykkel med føttene på bakken. Simulere riding sykkelen ved å ta av stativ, sette føttene på bakken og heve armene opp til plasseringen av styret. Har en venn måle avstanden fra hånden til bakken med et målebånd.
2

Sett sykkelen tilbake på støtten. Løsne boltene som fester styret til stigerørene med pipenøkkel. Skyv styret fremover slik at de vil være ute av veien.
3

Len deg tilbake på motorsykkel og ta den av støtten. Sitte oppreist å simulere riding sykkelen. Løft armene til en komfortabel stilling. Har vennen tiltaket fra hendene ned til bakken.
4

Trekk fra målingen i trinn 3 fra målingen i trinn 1. Resultatet vil være høyden som er nødvendig for det nye styret stigerør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111345.html

Previous:
Next:

motorsykler