Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Kawasaki KLR 650 olje endre Prosedyrer

Kawasaki KLR 650 er designet som en dual-sport motorsykkel, i stand til traversering skitt stier samt asfalterte motorveier. Holde motorsykkelen på sitt høydepunkt på hver terreng krever regelmessige olje-og filterskift som en del av KLR 650 sin rutine. Kawasaki anbefaler en innledende oljeskift etter motorsykkelens første 500 miles, etterfulgt av påfølgende oljeskift hver 6000 miles. Imidlertid kan ekstreme værforhold eller off-road racing kalle for et oljeskift raskere enn anbefalt kjørelengde intervall. Fremgangsmåten er den samme for alle KLR 650 modellene. Du trenger:
Butikk håndklær
oljeavtappingsbeholder Side 8 mm og 17 mm kontakter
Stikknøkkel
Drain bolt knuse skive (Kawasaki del # 92065-097)
Momentnøkkel
Oil pumpedeksel O-ring (Kawasaki del # 671B2555)
Oil filter (Kawasaki del # 16099-004)
Oljepåfyllingslokk O-ring (Kawasaki del # 92055-049)
3 liter av 10W30 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Park din KLR 650 på sin side stå i et flatt, jevnt arbeidsområdet. Rengjør området rundt tappeskruen bolt under motorhuset med en del rengjøring spray. Tørk bort eventuelle gjenværende smuss eller olje med en klut.
2

Varm opp KLR 650 motor og olje. Start motoren og la den gå på tomgang i tre minutter. Stopp motoren og la den avkjøles i 10 minutter.
3

inn en oljeavtappingsbeholder under motoren. Skru avløpet bolten fra bunnen av motorhuset ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel. Løft motorsykkel utenfor sin side stå og hold den loddrett inntil oljemengden reduseres til en tynn stråle.
4

Nedre din KLR 650 tilbake på sin side stå. Installere den nye avløp bolt knuse vaskemaskin, tørk tuppen og tråder av avløpet bolten med en klut. Skru drain bolt inn i motoren veivhuset for hånd. Skru den bolten til 17 fot-pounds for 2008 og tidligere KLR 650 modeller, eller 21 fot-pounds for 2009 og nyere KLR 650 modeller, ved hjelp av en momentnøkkel og 17 mm-kontakten.
5

Skru pumpens dekke bolter fra høyre side av motoren, rett under topplokket og eksosrør, ved hjelp av en 8 mm-kontakten og en pipenøkkel. Trekk oljepumpe dekke vekk fra motoren. Inspisere lokket O-ring for skader. Skift ut O-ringen hvis den er slitt eller revet.
6

Reach inn i oljepumpehuset og trekke ut det gamle oljefilteret. Skyv ventilen stempelet ut av oljefilteret, så kast oljefilteret. Rengjør ventil stempel med en klut. Tørk opp eventuell olje som er igjen i oljepumpehuset med en klut.
7

Coat ventilen stempelet og O-ringene på begge sider av det nye filteret med fersk 10W30 motorolje. Skyv innløpsventilen inn i oljefilteret filter med den forsenkede ende av ventil stempelet vender mot motoren. Skyv oljefilter inn i oljepumpehuset inntil ventilen stempelet sitter i oljepumpen.
8

Coat oljepumpe dekselet O-ring med fersk 10W30 motorolje. Hold oljepumpe dekselet mot motoren med pilen trykt inn i dekselet ansikt peker oppover, og skyv dekselet på plass over oljefilteret. Stram Oljepumpens dekke bolter til 7,6 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 8 mm-kontakten.
9

Skru av oljepåfyllingslokket fra høyre veivhusdekselet til venstre for oljepumpe dekselet . Inspisere oljepåfyllingslokket O-ring. Skift ut O-ringen hvis den er slitt eller revet. Hell 2,5 liter 10W30 motorolje i olje filler halsen, deretter skru av oljepåfyllingslokket på plass.
10

Start KLR 650 er motoren og la den inaktiv. Se etter lekkasjer rundt oljen renne bolten og oljepumpe dekselet. Hvis en lekkasje vises, skru den bolt eller dekke boltene en ekstra kvart omdreining. Stopp motoren etter tre minutter.
11

Crouch til høyre for KLR 650 og gripe høyre håndtak og motorsykkelens ramme. Trekk motorsykkelen ut av sin side stå og hold den loddrett. Se olje måleren innebygd i venstre veivhusdekselet under oljepumpe dekselet, som det fylles med olje. Ideelt sett bør oljenivået være mellom den øvre og nedre merker på måleren. Hvis oljenivået er under nedre merke, senke motorsykkel på sin side stå og legge en liten mengde olje til motoren for å heve oljenivået.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111059.html

Previous:
Next:

motorsykler