Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Fuel Filter i en 2005 Suzuki 500

En 2005 Suzuki GS500F avhengig av en enkelt skjerm i bensintanken for å hindre rusk inn i motorsykkelens drivstoff ventiler og forgassere. Som en sekundær forsvarslinje, kan en valgfri inline drivstoff filter brukes til å fange rusk som gjør det forbi skjermen før den går inn i forgassere 'flate kamre, forårsaker drivstoff sult og startproblemer. Som et minimum må in-line drivstoffilter skiftes årlig for å hindre avsetninger fra at filteret tettes. Imidlertid kan ekstremt støvete forhold og dårlig drivstoff kvalitet ringe for hyppigere endringer. Du trenger
5 mm unbrakonøkkel
10 mm socket
Stikknøkkel
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Catch container
Barberblad
In-line drivstoff filter
To slangeklemmer
Vis flere instruksjoner
en

Løft GS500 på sitt senter stand.
2

Fjern motorsykkelens plass, ved hjelp setet låsen bygget inn i venstre side av halen fairing. Fjern begge side kåpe paneler fra motorsykkelen, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.
3

Løsne skruene fra begge sider av festebraketten på bunnen av drivstofftanken, ved hjelp av en 10 mm-kontakten og en pipenøkkel. Løft bunden av beholderen for tilgang til drivstofftanken ventil, som ligger under venstre side av tanken. Slå det flate skruen på baksiden av ventilen på drivstofftanken, vendt mot motoren, klokken med en flat skrutrekker inntil sporet er vinkelrett på ventilens drivstoff slanger. Trekk både drivstoff slanger ut av de ventiltilkoblingen. Løft bunnen av drivstofftanken opp, og dra tanken mot baksiden av motorsykkelen. Sett drivstofftanken til side.
4

Skru luften boksen festeboltene, som ligger på toppen bakre hjørnene på luften boksen, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Løsne klemmene feste luften boksen inntak kanaler til forgasseren viker, med en stjerneskrutrekker. Trekk luften boksen bort fra forgassere, og trekk luften boksen ut av motorsykkelens ramme.
5

Plasser en liten fangst container under forgassere. Løsne flottørskål avløp skruer, som ligger på bunnen av forgassere, ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Trekk til avløp skruene når flyten av drivstoff har stoppet. Følg brennstoffslangene på bunnen av forgassere til deres T-formede splitteren. Trekk den ene slangen fra splitter ut av bunnen av rammen montert sekundær drivstoff ventil.
6

Løsne slangeklemmer sikre den gamle in-line drivstoffilter til bensinslangen, med en stjerneskrutrekker skrutrekker. Trekk drivstoff filtrere ut fra mellom drivstoffslangen. Hvis GS500 ikke allerede er utstyrt med en in-line drivstoffilter, kutt slangen på sitt midtveis punkt, mellom slange innløp og T-formet splitter som kobles til de enkelte forgassere, med et barberblad.

7

Koble en in-line drivstoffilter mellom begge halvdelene av bensinslangen, peker pilen indikerer filteret strømningsretningen mot forgassere. Plasser en slangeklemme på begge ender av drivstoff filter for å feste den på plass, og stram klemmene med en stjerneskrutrekker. Skyv drivstoff slangen på drivstoff ventilutløpet.
8

Place luften boksen inn motorsykkelens ramme. Skyv luften boksen inntak kanaler på forgasser inntakene. Skru luften boksen festeboltene på plass, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Stram air duct klemmer, ved hjelp av en stjerneskrutrekker.
9

Hook foran på drivstofftanken under rammens gummi demper, som ligger nær styret. Koble den store drivstoffslangen til tanken ventilen lenger utløp, på høyre side av ventilen. Koble den store slangen til venstre, kortere uttaket. Slå drivstofftanken ventilen skruen for klokken med en flat skrutrekker inntil skruen er sporet er parallelt med drivstoff slanger. Senk tanken på motorsykkelens ramme. Skru drivstofftanken festeboltene på plass, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel.
10

Monter side kåpe paneler, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Installere setet på motorsykkelen, og skyv deretter baksiden av setet ned til setet låses.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111126.html

Previous:
Next:

motorsykler