Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker Motorsykkel Front Brake Locking

Motorsykler bruke hydrauliske bremser foran som består av en master sylinder, en brems linje og en caliper forsamlingen. Master sylinder er presset av hånden press på bremsehendelen. Trykkfluidet reiser gjennom bremsen linjen og fører bremsestemplet innsiden av bøylen å utvide og klemme bremseklossene på bremsen rotoren. Alle disse tre hovedkomponenter er i stand til å unnlate og forårsaker foran bremsekalippernes å låse opp eller slipper veldig sakte. Det er en enkel sak å isolere årsaken. Du trenger
skrutrekker
Nøkler
Oppsamlingspanne
Shop filler
Goggles
Air kompressor
luftdyser
Bremsevæske
Vis mer Instruksjoner
en

Fjern bremsevæske reservoaret cap med en skrutrekker. Observere tilstanden til bremsevæske. Fluidet kan misfarge eller kan være forurenset med feil type væske. Hvis væsken er forurenset, drenere all væske. Fjern bremsen linje fra bøylen med en skiftenøkkel. Rett bremsen linjen i en fangst pan, deretter pumpe inn bremsehendelen til all væske er evakuert fra systemet. Refill med fersk væske. Bruk alltid den type bremsevæske i systemet som er angitt av casting på toppen av reservoaret cap.
2

Trykk inn forbremsen ved å dra spaken bakover. Observer bleedback hull i bunnen av hovedsylinderen. En liten geysir av væske skal skyte opp fra bleedback hullet. Mangel på en geysir indikerer at de blør tilbake hull er plugget eller master sylinder er gummi komponenter er skadet og må byttes.
3

Fjern bremsen linje fra fronten caliper med en skiftenøkkel og sett en fangbrett å samle noen drenering bremsevæske. Fjern bøylen fra forgaffelen med en skiftenøkkel. Ta ut bremseklossene fra målepunktet.
4

Pad bøylen stempelet med en wadded opp fille. Ta på vernebriller. Sett gummi spissen, trykkluftmunnstykket i bøylen brake line port og blåse bøylen stempelet ut av bøylen.
5

Inspiser gummiringen rundt stempelet. Ringen kan bli skadet, hovne eller revet og ikke trekke stempelet som den skal. Bytt ut stempelet ring hvis noen av disse betingelsene er oppfylt.
6

Fjern bremsen linjen fra master sylinder med en skiftenøkkel hvis problemet ikke har blitt isolert ennå. Rengjør beslag på linjen og prøve å blåse fra bøylen slutten av linjen til master sylinderen slutten. Gummien parti av en bremseline kan rive internt og en klaff av gummi kan fungere som en tilbakeslagsventil, som hindrer stempelet fra bøylen trekkes skikkelig. Sett på linje hvis motstand merkes mens blåser gjennom linjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106816.html

Previous:
Next:

motorsykler