Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker Smart Siren 2

Å ha en motorsykkel kan være en morsom måte å komme seg rundt i byen eller nyte et cruise gjennom landet, men det kan også være et vanskelig element for å holde trygg og sikker når du ikke bruker den. Harley Davidson Smart Siren 2 er en alarm enhet laget spesielt for motorsykler som du kan kjøpe og har installert på kjøretøyet. Noen ganger vil du ha problemer med enheten, som du kan løse ved å følge noen feilsøkingstrinn. Instruksjoner
en

Ta av batteridekselet på Smart Siren 2 og sjekke batteriet og tilkoblingene inne hvis du trykker på "Arm"-knappen på fjernkontrollen og du hører tre pipelyder i stedet for to. Tre kvitring indikerer at det er et strømproblem og at enheten er enten koblet fra batteriet eller at batteriet er dødt. Hvis batteriet er ladet og riktig tilkoblet, kan det hende du har en hardware problem.
2

Kontroller kablingen av enheten hvis du ikke hører minst to eller tre pipelyder når du trykker på "Arm" knappen på fjernkontrollen. Hvis du ikke hører et kvitre, dette betyr at alarmen ikke er bevæpnet og kan kobles feil. Dette kan også være tilfelle hvis alarmen er bevæpnet, men går ikke av når bilen er berørt. Hvis ledningene samme som i brukerhåndboken, kan enheten ha kortsluttet eller har et hardware problem.
3

Vær oppmerksom på blinklys på motorsykkelen mens du bruker Smart Siren 2 . Hvis blinklys ikke blinker, betyr dette at sirenen kan ha makt vanskeligheter og kjøre av den interne batteriet i stedet for bilens batteri. Hvis dette er tilfelle, sjekke forbindelsen mellom sirenen og batteriet på motorsykkelen for å sikre at det er riktig installert. Hvis enheten fortsetter å bruke det interne batteriet, kan du ha et hardware problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110374.html

Previous:
Next:

motorsykler