Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvorfor er Motorsykkeldekk så dyre?

Motorsykkel dekk er beryktet for å bryte banken når det gjelder rutine sykkel vedlikehold. Disse dekkene ikke vare så lenge som bildekk , men de koster mer . Forstå produksjonsprosessen, men setter pris i perspektiv. Engineering

Tire design og engineering er kanskje de viktigste trinnene i en motorsykkel dekkets produksjonsprosessen. Elektroniske skjemaer , felt tester, og omfattende testing er alle pålagt å sikre at hvert dekk opprettholder nødvendig sikkerhets-og kvalitetsstandarder . Motorsykkeldekk har flere tekniske krav enn et bildekk , så det er betydelige forskjeller i høy effekt -til - vekt-forhold , størrelsen på kontakt fotavtrykk og andre elementer .
Råvarer

Motorsykkel dekk er laget av en rekke materialer som krever mye tid og krefter til kilden . Naturlig gummi er oppnådd fra en lateks av gummi- treet, og kombineres deretter med petroleum-basert syntetisk gummi. Andre kostbare ingredienser tilsettes for å perfeksjonere egenskapene til gummiblandingen . Materialkostnader påvirker den endelige detaljhandel kostnadene for motorsykkeldekk .
Produksjon

Assembly, herding , og avgjørende kvalitetskontroll testing er arbeidsintensive deler av produksjonsprosessen . Arbeidere vil sjekke hver dekkets form og måling for eventuelle feil og kjøre det gjennom en datastyrt vei simulator som spinner dekkene på gjennomsnittlig veien hastigheter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108918.html

Previous:
Next:

motorsykler