Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Installasjon av en Harley Davidson Derby Cover

Harley-Davidsons motorsykler er et utløp for selvutfoldelse, slik at maskinens eier å tilpasse nesten hver fasett og komponent til deres smak. Selv komponenter som vanlig som clutch inspeksjon cover, bedre kjent som Derby cover, kan erstattes med et tilpasset stykke å gjenspeile eierens personlighet. Installere en ny Derby cover er en enkel oppgave som krever bare noen få verktøy. Imidlertid anbefales det at du bruker et stativ for å holde motorsykkelen oppreist, for å hindre at væske lekker ut av den primære når du installerer den nye Derby dekselet. Du trenger
Motorsykkel stå eller løfte
Torx drivere
Derby dekke
Derby dekselpakning
Rags eller håndklær
Vis flere instruksjoner
1

Plasser motorsykkelen i en oppreist posisjon ved hjelp av en motorsykkel stå eller løfte om støtte.
2

Bruk en Torx-27 driver å skru alle fem skruene som fester den opprinnelige derby dekselet til den primære bolig på høyre side av motoren. Sett boltene til side. Trekk derby dekselet og dets pakning av primære bolig.
3

Ved hjelp av en ren klut eller et håndkle, fjerne olje fra derby dekselpakning er anleggsflaten på den primære bolig.

4

klar den nye derby dekselet og derby pakning. Vend pakningen slik at siden med ordene «Mot clutch" trykt på den står overfor den primære bolig. Juster trekantet hull på pakningen med den øverste hullet på derby dekselet og plassere begge delene mot den primære bolig.
5

Sett inn en bolt og skive i det øverste hullet på derby dekselet for å feste dekke mot den primære bolig, skru den i litt med en Torx-27 driver. Sett inn bolter og skiver i de resterende hullene på derby dekselet.
6

Bruk en momentnøkkel til å stramme boltene til 84-108 tommers-pounds, etter en fem-spiss stjerne mønster starter fra toppen senter bolt, nederst til venstre bolt, øverst til høyre bolt, øverst til venstre bolten, og nederst til høyre bolt.
7

Tørk bort sølt primære væske eller fingeravtrykk fra den primære bolig og derby cover med en ren fille eller håndkle. Senk motorsykkel fra stativet eller løfte og plassere den på stativ sin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107065.html

Previous:
Next:

motorsykler